Kediköy ticaretine ara mı verdi? Ne kadar zamandır öyle bilmiyorum ama, sitede listelenen tüm ürünlerde tükendi bilgisi var.
Maalesef kapandı Erhan Bey.
Vah. Neredeyse yürüme mesafesinde bir tedarikçiydi.
Butik Bira ve Bira Burada’dan malt, şerbetçiotu, maya siparişlerim geldi. Uzun aradan sonra aranıza geri döndüm
![]()
Viking pilsner nasıl daha önce deneyen oldu mu
Nerdesin Soyhan nerdesin Soyhan, bi pale ale geliyor galiba
Abi haklısın valla uzun süredir yoktum buralarda ama döndüm ve evet dediğin gibi bir Sabro Pale Ale dönüşe yakışır diye düşünüyorum ![]()
Hoşgeldin valla eskileri forumda görmek çok mutlu etti
Tekrardan hoşgeldin. Mümkünse reçeteyi paylaşırmısın
3 yıl sonra paylaşır. Bundan önceki paylaşım 3 sene önce ![]()
Daha önce kullandım memnun kaldım. Weyermann kadar verimi çıktı neredeyse. Damağım arasındaki tadı ayıracak kadar güçlü olmadığından fiyatı da iyi olunca stok yaptım biraz.
Viking maltları güzel maltlar
Ben de bir parti kullandım. verimi beklediğimden iyi çıktı. aroma konsunda olumsuz bir şey diyemem. ciddi stok yapacağım enmkısa zamanda. bence fiyat performans ürünü kesinlikle. bir de carapils bulabilsek.
Muadili diyorlar;
İlk yerli kit çeşitleri satılan sitelerden olan birahouse, castle malt çeşitleri, yeni mayalar ve bazı standart sayılacak şerbetçiotları ile tam tahılcılara yönelerek yeniden online olmuşlar. Hayırlı uğurlu olsun.
İlk ekipman ve kitlerimi aldığım site
Hem firmanın devam etmesine hem de şato maltların gelmesine sevindim. Crystal’i crystal 60, yani bir nevi caramalt ikamesi, cara clair carapils ikamesi. Umarım yulaf, special b ve biscuit maltları da getirirler.
Bu maltlar daha önce bir tarafından getirilmişti ama deneme fırsatım olmamıştı .Tat olarak nasıl maltlar ?
Daha önce alfaasit getirmişti, sonra firma kapandı. Maltlar gayet kaliteli hatta Belçika’dan yulaf, bisküvit ve special b almıştım. Weyermann’ın viennası Chateau’nun pale i, Chateau’nun viennası diğerinin pale ine karşılık geliyor. Fırınlamada farklılık var sanırım. Hatta pilsen maltları da biraz farklı birbirinden. Belçika birası yapıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.