Antalya Şubesinin Kurulumu ile İlgili Kalkışmalar

Efendilik sende kalsın. @Baltazar hep böyle. Neler çektik bir bilsen.

Bakalım cumartesi günü için anlaştık @OiS okey verdi @Baltazar’dan cevap gelirse ilk buluşmayı ısrar kıyamet yapmış olacağız :joy:

Buluşma ise herhangi bir parkta da buluşursunuz. Tadım etkinliği ise belli bir bira sayısı verilir, mesela herkes 3 er 4 er bira getirir ve onlar tadılır. Bira yapmayan arkadaşlar da craft markalardan o kadar adet bira alıp getirir. Yoksa o işin suyu çıkıyor

2 Beğeni

Bir tanışma etkinliği diyelim. Daha işin başındayız, benim atölyede oturacağız. Hocam şu an sadece @Baltazar da bira var sanırım bakalım belki çay kahve içeriz belki bira da içeriz.

Bir tanisirsak zaten devamı gelir bira yaptıkça tadım ayarlarız. Şimdi atolyemizi baya büyük bir yere taşıyacağız şansımıza yeni yerde önceki kiracıdan fıçı bırakılmış fıçıya bile geçeriz belki. Oradaki atölyenin arkasına çardak da yapacağım orada organize ederiz olmadı gelecektekileri. Taşınma işim bitsin üç tane pilsener kuracağım. Pilsener çok gidiyor arada tadımlık başka da yaparım belki bu vesileyle.

1 Beğeni

Ben Cenk’i tanıyorsam o gün hasta falan olur, o kadar insana bira ısmarlamaz o :slight_smile:

2 Beğeni

Ahahah valla sesli güldüm kendi dahil üç kişiyiz abi. İşimiz zor desene :joy: ben inanmıyorum. Adama burada çok yüklenmişsiniz gördüm. Antalya şubesini yedirmeyiz :sob:.

2 Beğeni

Ayrıca önden bilgi vereyim herkesin huzurunda. Şu anki atölyemiz tam kaleicinin ortasında görünse de işhanımıza girdiğinizde tam anlamıyla 70’lere ışınlacaksınız eskiliği sebebiyle. Kaleicinin ortasında bir portal gibi düşünebilirsiniz herkes nakit çalışır pos cihazının icadından bile haberi yoktur dükkan sahiplerinin özellikel son dönemlerde enflasyon sebebiyle nakit para ceplerine sığmamaktadır :smiley: . Ayrıca ben de karakter olarak bunu pekiştiren birisiyim, biri müzik açmazsa bütün gün emektar radyomla TRT Türkü eşliğinde çalışırım.

4 Beğeni

Yok valla o konuda şimdi bende hakkını yemiyeyim bayaa saydı @Baltazar bir sürü çeşit daha konuşmanın başında ama daha yeni tanışacağız sonuçta onun birası bunun fıstığı için geliyoruz durumu olacağını sanmıyorum benim amacım şahsen sizler kadar tecrübeli olmadığım için birkaç bilgi edinmek konuşmak tanışmak ve kaldı ki buluşacak 3 kişiyiz zaten birer bira içelim de bedavaya getirelim derdinde değil bence kimse

Ben Antalya doğumluyum kaleiçin’i de iyi bilirim aslında biz tanışmış bile olabiliriz biliyor musun

Bizim oraların bu konuyla ilgili çok güzel lafı var: “ Çekemiyala bizi kıskanıyorlar bizi”
Cumartesi günü saat 15:00 te Kale içindeyiz efendim. Antalyalı olup Antalya’da olup ya da kendini Antalya’da hisseden herkesi bekleriz. Antep’te olup da Antalyalılara Özenen arkadaşları da belki bekleriz

3 Beğeni

Çok iyi niyetlisin Oğuz kardeşim :beers:

1 Beğeni

Sormaya korkuyorum :joy:

1 Beğeni

@Baltazar mecmua için de hazırlık yapmayı ihmal etmeyin…

1 Beğeni

Hurafe bunlar. Antalya ’ da ki arkadaşlar lütfen metanetli olunuz. Trakya’ ya yerleşme planı yapınız. Atanamadım olur. Umutsuzluğa kapılmayın biz varız.

1 Beğeni

Antalya şubesi kuruldu.

15 Beğeni

Tuborg gold sanırım kutuluş amacınız.

4 Beğeni

Yok direkt Antalya’nın haso birası perge

4 Beğeni

Adamları esir etmiş, birde zorla post attırmış. Aah ah. Çekilecek çileleri varmış.

1 Beğeni

Hocam bu yanıtın geleceğini biliyorduk :rofl: . Perge bira ile açılış yapıp Süral suyun bu birada kullanılmasına üzerine bir değerlendirme yaptık. Ciddi :slight_smile:. Bira üzerine de sohbet ettik başka konular üzerinden de birbirimizi tanıdık. Sonrasında efendim kısaca Antalya barlarını bir gözden geçirdik, gezdik. Onlar da aramızda artık.

Oğuz ve Cenk hocamı da tanıdıktan sonra bu ekibe bira dayanmayacağını anlamış bulundum. Bizi tutabilen olmaz bu saatten sonra. Ekip olarak üretim, tadım bizden sorulur. Bekleriz…

9 Beğeni