Teşekkürler. Folya kaplamaları hiç beğenmemiştim bunları bir araştırayım.
Böyle hazır almak maliyeti çok artırıyor mu? Burada eksik sadece buzdolabı mı kalmış oluyor?
Ben Zonguldak’tayım, benim evime gelip kurdular, adamlar kar edecekler doğal olarak muhtemelen iki katına falan maloluyordur
Herkese merhaba ben formun eski üyelerindenim fakat uzun zamandır aktif değildim az önce bir gireyim dedim sitenin url li değişmiş eski üyelikler silinmiş üzüldüm ama aynı nick ile üyelik açmayı başardım. Yeni kullanıcı limitlerine takıldığım için bir kaç postta gönderi yapacağım.
Her neyse merak eden olursa diye bazı fıçı sistemi parçaları ile ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum.
Yukarıdaki fotoğraf Kegland’in akış kontrollü ball lock’unun demonte halidir.
Bu fotoğraf ise Kegland marka Nukatap model musluğun demonte halidir.
Ben bunları yeni aldım ve keezer’ıma takmadan önce hepsini komple söküp PBW den geçirdim. Malum çinden geliyor parçalar içinden ne çıkacağı belli olmaz
şimdilik bu kadar artık tekrar aktif olmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde görüşmek üzere
Tekrar buralarda görmek sevindirici, hoşgeldiniz.
Selamlar. Benim merak ettiğim bir konu var. Dışarıda fıçı bira isteyince gelen biraların içinden devamlı baloncuk çıkışı oluyor. Benim fıçılarda olmuyor. Biranın gazı gayet iyi, damakta hissediliyor fakat baloncuk çıkmıyor. Hatta denemek için fazla gazlandırdığım, adamı geğirten biralarda bile olmadı. Sizde de öyle mi acaba?
Arkadaşlar merhaba.
Pazartesi günü dolum yaptırdığıö tüpüm gece yarısından sonra 01:30 sıralarında birden gaz kaçırmaya başladı fotoğrafta işaretlediğim yerden. Birden ayaklandık tabi. Acayip bir ses gürültü falan oldu. Korktuk. Bunun sebebi nedir? Daha yeni dolum yaptırmıştım ve hiç kullanmadım.
Bildiğim kadarıyla fazla gaz basılması sonucu oluşabilecek bir olay bu. Sanırım emniyet valfini(değişmiyorsa komple vanayı) değiştirip tekrar dolum yaparak kullanabilirsiniz. İş yerinde argon ve azot tüplerinde bi kaç kez başıma gelmişti.
Fazla gaz mı basmışlar tüpe yani?
Fazla gaz basılmış ya da sıcak ortamda kalmış olabilir.
Ficibira dan almıştım. 5litre diyor bu 5 kiloluk co2 dolumu yaptırabileceğim anlamına mı geliyor yoksa 5 litrenin kilogram değeri farklı mı? Adam sordu 5kg dolum yapılacak dedim çünkü.
5 litrelik fırçaya 2,5 kilogram, hadi yanıldı diyelim maksimum 3 kilogram doldurulabiliyor. Yani 5 kilogram doldurulursa tahliye kısmının patlaması gayet normal.
Abi hata bende. 5 litre tüpü 5kg sanıyordum ben. 5kg dedim. İyi arabanın bagajında dururken salmadı gazı. Bu vanayı nasıl değiştireceğiz? Daha önce bu işlemi yapan var mı?
Benim de doldurttuğum yerde birininki patlamıştı onlarda yedek valf vardı değiştirdiler. Telefonları varsa arayıp sor istersen.
Aradım değişim yapmıyoruz sadece dolum yapıyoruz dedi.
Bursa sanayi şehri mutlaka vardır.
Az önce vanada yazan markayı aradım. Vana kodunu yollayın gönderelim dediler. Öyle yapacağım. Kasweld marka vana.
Bursadaym ben de yardımcı olabilirim size. Tüpü nerede doldurttunuz?