Bira Fotoğraflarımız

US-05 ile “Pseudo” Kölsch .

12 Beğeni

Dantelli bir smok :beers:

11 Beğeni

İşin en çok yoran kısmı🤣

13 Beğeni

Guiness gibi köpüğe resim basamasak da kurutulmuş portakalı 5 dk taşıdı şu köpük. Tatmin edici.

Maris otter %51
Pale %25
Munşch 1 %14
Chocolate Malt %7
Yulaf Ezmesi%3

35 IBU (EKG, Target, Goldings, Willamette)

Lallemand Nottingham

Chocolate malt beni gerçekten şaşırttı. Koyu maltlardan gelen o acı tat yok. (Henüz 1 hafta evvel aldım fıçıya) Tabi son 20 dk ekledim chocolate maltı onunda etkisi vardır muhakkak. Belki de bu nedenle renk brown ale gibi oldu.

Çok uzatmadan kurutulmuş portakal çok yakıştı, koyu biralar ile tavsiye ederim.

16 Beğeni

Bu irish stout mu stil olarak?

Ben Porter niyeti ile yaptım :slight_smile: iki stilin arasında bir yer buldu gibi kendine.

1 Beğeni

Maltlanmamış arpa göremeyince stout değildir dedim zaten, guiness ismini görünce şeyettiydim

1 Beğeni

Birayla et dışında pek meze tercih etmesem de arkadaki mezeler de çok lezzetli duruyor :slight_smile:. Elinize sağlık.

Hocam bizi gandırdın Antalya uçacak kaçacak diye. Biraların duruyor bak ayrıldı :smiley:

1 Beğeni

Temiz bir Pilsen de ben paylaşayım. Farkedebildiğim bir sorunu olmayan, lezzetli lıkır lıkır bir pilsen. Arkada Caesar ve ekmek poşeti.

5 Beğeni

Ben de genelde füme etlerle içerim ama mezeler de vazgeçilmezimdir. Cips bana bana iyi gidiyor :smile:

2025 Antalya Biracilığının yılı olacak. Güzel planlamalar yapalım her hafta kaynatalım

3 Beğeni

Ben pastırma , kendi yaptığım acılı salatalık turşusu ve kars gravyeri tüketiyorum biranın yanında, eskiden gravyer yerine divle vardı ama Bilgehan’da tık yok artık, metroseksüel oldu unuttu buraları

2 Beğeni

Peynirdi, etti falan tamam da ben acı bir şeyleri birayla, daha doğrusu herhangi bir içkiyle bir araya getiremiyorum bir türlü.

2 Beğeni

Bobo , hafif acılı, sen gel bak nasıl yiyeceksin

1 Beğeni

:yum:

403 günlük iki decoctionlu yorgun bir Doppelbock.

13 Beğeni

Czech Premium Pale Lager

10 Beğeni

Fıçılanmış taze bir kölsch

14 Beğeni