Ne güzel senin şimayın vardı demek ki
Ben de ilk kez duyuyorum…
Şimayımız yok içmeye grubuna hoş geldiniz
Şimayınız yok içmeye, barleywine ile gidiyorsunuz koşmaya.
Şimayım yok, barleywinenım var ama koşmuyorum. Bunun için bir kategori var mı?
Var, bir ara anlatırım
Kimin barleywine’ı var acaba? Engin’inkini msk beğenmemişti
şimayım olması için hangisi lazım hemen ayarlarız tanıdıklar var
Bende tek bir şişe bira yok şu an…
Barleywine falan detay.
Pastırma yazı rüyasıydı belki de
Bnim bildiğim Bir Yaz Rüyası o.
Genç kız rüyası olmasın?
Yarını mühürleyen bir rüya gibiiii
Bu birayı bugün @Msk’nın barleywine’ı üzerine içtim. Onunda öncesinde 4 aylık bir Apa içmiştim.
Bira çok güzel ama tabi bir chimay değil. Damağımın barleywine’dan yorulmuş olabileceğini de dikkate alarak hiç belçika birası etkisi almadım desem yeri. Bana gayet sek geldi. Kör tadım yapıyor olsam dry stout diyebilirdim nitekim hiç abv de belli olmuyor… Malt tabanı güçlü ve sek bir bitişi vardı. Eline sağlık.
Afiyet olsun, evet chimay e benzemedi ama acaba bsşka bira mı gönderdim diye aklımdan geçirdim
Çoook pişmanım, bu birayı açıp içtiğim için çok pişmanım
Üzerinde sadece C.B. harfleri olan bir şişe, acep ne olabilir diyerek açtım. Koyu renkli, damağımda daha ilk yudumda kuru meyve aromaları patladı. Hafif tatlı, güzel eşlik eden köpük ve gazlanma on numara bira. Eğer içtiğim bu reçete ise yapılması gereken bir bira. Orjinalini henüz tatmadım, bu bir deneme diye adlandırılmış ama nasıl bir deneme ise bu nefis olmuş, son yudum gelsin hiç istemedim, açtığma pişman mı olayım, içtiğime sevineyim mi bilemedim Ben bu şişeyi saklardım daha
(Bir önceki yorumda sek bir tadı var diye yorum yapılmış ama bana hiç de aşırı sek gelmedi, alkolü hissettirmeyen, hafif tatlı yüksek gövdeli yoğun aromalı bir biraydı)
Afiyet olsun
İlk sıralar beklentimin altındaydı ama bekledikçe gerçekten çok güzelleşti. Bir Chimay Blue oldu mu? Sanırım olmadı, ama iyi bir bira oldu.
O CB benim ad soyad ilk harfleri olabilir. Benim bira seninkilerin arasına karışmış olmalı
İyi ki karışmış valla
Gıda beklemez…
Sorun çıkar.