Yok, bu konuda deneyim sahibi değilim.
Menenen Çiğdemli mi olur çiğdemsiz mi
İzmirde çiğdemsiz ankarada çiğdemli olur.
Kafama takılan bir konu var, dolum yaptırıyoruz ancak dolumda kullanılan CO2 gıdaya ne akdar uyumlu? Burada dikkat edilmesi gereken bir konu var mı? Bilgisi olan aktarabilirse sevinirim.
“Fistirak” diyorlar, ben öyle duydum.
Bugün tüpü doldururken sordum.
Yanıtlayan kişi ne kadar bilgi sahibi emin değilim ama kolalı içeceklerde, akvaryumlarda vb kullanılanın tümünün aynı gaz olduğunu söyledi.
Akvaryumda ne gibi gaz kullanılıyormuş ki?
Nereden ne kadara aldınız?
Fıçı malzemelerini paylaşıyorsunuz, can çektiriyorsunuz insana bu ekonomide
Akvaryum bitkilerinin daha iyi gelişmesi için co2 kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Adama bakılırsa gaz aynı gazmış.
Bu arada 1,5 ay kadar önce 125 TL ödediğim yer bu sefer 100 TL dedi.
Valla ne güzel fiyatı inen bişey olmuş:) Bu arada 5 KG 150 TL Muğla’ da. Benim dolum yaptırdığım yer de meşrubat için kullanıyoruz bu gazı dedi geçti. Ama gerçekten merak ediyorum bu işin bir farkı mutlaka vardır.
En son aldığım benzini bir önceki seferden ucuza aldım, ala ala tam tersi olurdu hep
Ben her aldığım günün ertesi gün düşüyor hocam.Ters indikatörüm Dilerseniz almadan önce haber edebilirim :))
Yoğun bitkili akvaryumlarda bitkiler balıkların oluşturacağı veya atmosferden alabilecekleri tüm co2’yi hızlıca tükettikleri için dışardan co2 veriliyor, Ben yıllarca kullandım, zaten şimdiki co2 tüpüm o zamanlardan kalma. Aldığım yerlere çok zaman sormuşumdur bu durumu “Gıda, kaynak, akvaryum, yangın söndürücü hepsi aynı…” dediler bugüne kadar. Zaten ufak doldurucular da Linde veya Habaş gibi diğer firmalardan alıyor bildiğim.
https://m.tr.aliexpress.com/item/1005005005096656.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.6206406a2EJZcW&mp=1&gatewayAdapt=gloPc2turMsite
2 tb Usb bellek var. Bu fiyata böyle bir şey mümkün mü?
Bu muhtemelen 128 GB fiyatı. Sepete atmadan önce çeşidini girmeniz gerekecek, fiyat da ona göre güncellenecek.
Araştırdım. Aslında 2-8-16 gb filan normalde yazılımla 2 tb olarak gösteriyorlar. Yani bir dolandırıcılık var.