En Son Ne Aldık?

Hayırlı olsun🍻
İlk kaynatma büyük bir neşe, güçlü bir heyecan, yüksek bir stres ve farklı bir korku içerir. Fakat bittiğinde yaşanan duyguya paha biçilemez.:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Tam tahıla başladığım günden bu güne en büyük pişmanlığım çok geç başlamam oldu :), reçete oluşturmak ve farklı biraları deneyimliyor olmak çok keyiflidir, şimdiden elinize sağlık :slight_smile:

6 Beğeni

Güle güle kullanın.
Eskiyle kıyaslanmayacak olsa da fiyat performans şampiyonu Jet30’un fiyatı yine çok iyi.

5 Beğeni

Sanırım ülkede Zafer Doğan’ın makinesi dışında zaten satışta alternatif bir makina kalmadı, bu fiyatlarla bile muadil makinanın yurtdışı fiyatından oldukça ucuz. aynı ekipmanlar yurtdışında bile 13-14 bini aşıyor an itibarı ile.

4 Beğeni

Güzel dilekler için sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca son iki ay içinde bunlarıda aldım ve halen ekipman toplamaya devam ediyorum.

10 Beğeni

Nestayonline sitesinden 2 lt karbondioksit tüpü aldım iki adet. Yatay dolabın motor denk gelen kısmına sığıyor. Dolabın kapağına müdahale etmeden kullanabileceğim böylece

14 Beğeni

Üretim yılı ne görünüyor @Ozerrock .

2019 20 karakter kadar

Dolum nasıl olacak? Bende bu hafta sipariş vereceğim.

Bulunduğunuz şehirde dolum yapan tesise götürüyorsunuz.

2 Beğeni

Bende de aynısından 2 tane var. Şu ana kadar dolumda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sistemimdeki kaçaklar nedeniyle 2-3 kez doldurtmam gerekti. ₺50’e dolduruyorlar İzmir’de

1 Beğeni

Nereden dolum yapıyorsun?

Güneş gaz’da dolduruyorum. Çınarlı 'da

Tamam teşekkür ederim

İzmir de doluma ne deniyor🤔

3 Beğeni

Gittiğimde öğrenicem onu artık :smiley:

1 Beğeni

Çiğdem diye kalmış aklımda.

Çiğdem Ankara nin bi mahallesi değil miydi?

1 Beğeni

Evet evet, hatta ben de Ebru 2 Sitesi’nde yaşadım epey bir zaman.

1 Beğeni

Çiçek değil mi o, soğanı vardır küçük hani…

Yerdik bunun soğanını bir zamanlar.

1 Beğeni