Metro marketten aldım. Zaman zaman değişik biralar gelebiliyor.
Mayıs 2023 tarihli hiç kullanılmamış 5lt lik co2 tüpüm de geldi.
Şuan eksiğim gaz, sıvı boruları ve itap musluk. Henüz bahçeye planladığım hobi evini hayata geçiremediğim için kegeratörü yapıp saçma sapan bir yerde tutmak istemiyorum. O yüzden basınç altında fermantasyonu tamamlanan birayı itap ile şişelemek niyetindeyim.
Ocak ayı içerisinde itap siparişi vereceğim. Sizin bir öneriniz olur mu acaba çift yollu mu yoksa tek mi alma konusunda?
Teşekkürler…
o eksik asla bitmiyor
Şeytan azapta gerek menengin hocam
Abi bende pil geldi içinde. Alacak arkadaşlar pil için masraf yapmasınlar.
Şimdi makbul olması için bir bardaktan kaç tane almak lazım, yani off, tek olsa olmuyor mu, hay bin kunduz , güle güle kullan…
@augurs 2 tane al geç karşıya yarın bigün niye bana da almadan diye meydan verme hanıma😉 ha bende iki tane var mı, ııh, ama ben sordum bizimki çizme bardak istedi onun yerine
Ya bu bardaktan ben birkaç sene önce bilmeden havaalanında havalı duruyor diye almıştım bira yanında hediye veriyorlar diye ne olduğunu da bilmiyordum. Sonra bir iki bizim biraları koyup içtim en son sinirlenip kim uğraşacak lan bunla böyle saçma şey mi olur diyip annemin vitrinine koymuştum. Annem meşrubatıyla birasıyla keyifli günlerde kullanıyor
Ben bulursam çift alıyorum. Es kaza kırılan oluyor. Depremde bir kaçı kırıldı. Sen dörder tane al. Ne olur , ne olmaz @Ozerrock sana yakın
Vardı bende gönderirdim isteseydin
Standları nerden aldın? Bardakşara bi şey olmasın diye dolaptan çıkarıp kullanamıyorum😅
Hiç birşey olmasa bile kesin bişi olmuştur onlara
Yahu senin kilerde de yok yok, en son yatağın altını kaldırdığında bira malzemesi fışkırmıştı, her malzemeden ikişer ikişer depolamışsın, stand olsa da o bardaklar sende kırılır gibi geldi, acaba bana mı hediye versen
Abi sen rye seviyorsun, bunu boşver %100 rye “Lot 40” al, en son aldıklarım arasında, fiyat da makul seviyede, tadı da güzel.