Haftalık Tüketimlerimiz, Rutinlerimiz

Haftalık min 5-6 50lik tuketimim var. Bazen tek günde tüketiyorum bu miktarı bazen ikiye bölüp. Aylık olarak bakınca 1 kasa min. Çoğumuzun şikayet ettiği gibi iş yerimin yaptığı rutin kontrollerde b vitamini eksikliği tavan. Takviye alıyorum. Tek günde 5,6 tükettiğim zamanlar ise ertesi gün c vitamini takviyesi kullanıyorum. Horlama olmuyor ama uyku kaliteinde ki düşüş sabah uyanınca “bu kadar içmeyeceğim” diye inlettiriyor. O gün genelde uyuklamayla geçiyor. O yüzden artık 3-2 gibi haftada iki gün şeklinde tüketmeye özen gösteriyorum.

5 Beğeni

Çok içiyorsunuz, çoookk…

3 Beğeni

Ben cok içmiyorum :slight_smile: . Hatta sanırım fıçısı olup tüketimi artmayan tek örnek olabilirim :slight_smile: . Hobi dediğin bu işte ne o öyle algolik gibi .

5 Beğeni

Haftada 4-6 litre arası tüketim. Her seferinde 4 bardak olmak üzere cuma, c.tesi pazar yaparsanız elde edeceğiniz değerler. Ben bu kararı alana kadar bu modda gidiyordum. Kegerator ve Fermenter dolu olmalı sözü hep aklımda idi.

Ama çakırkeyif olma sınırı içtikçe ilerlediği için ben algıyı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Hayır arkadaş çakır keyif içinde değilde … işte tat koku lezzet deneyimlemek için içebilsem keşke diyorum.

Sonra önümüzden kuru etler, sosis tabakları, eski kaşarlar turşular geçiyor butun argüman yıkılıyor olmaz ki ama şimdi.

Bu arada Gouda’yı da çok yakıştırıyorum biraya.:slight_smile:

Ha bu gün naaptım. Kalıbı tarttım 90.05 kg. Dedim bu hafta sadece c.tesi oda 2 bardak.hedef tüketimi azaltmak.

4 Beğeni

Bi ara da prensipler ya da temeniler değil gerçekler üzerinden konuşalım… :slight_smile:

2 Beğeni

Evet evet, azaltmanız lazım. Adresimi biliyorsunuz :wink:

7 Beğeni

Tamam Engin, 2 kasa yolluyorum :slight_smile: Her ay 2 kasa iyi midir.

5 Beğeni

Hocam 1-1 ayıralım bence

3 Beğeni

Bana uyar. Diğer kasayı kime göndereceğiz peki?

3 Beğeni

Normalde senden gelecekler için idare eder Abi. Fakat Diğer arkadaşların taahhütlerini de bekleyip görmek lazım önce.

2 Beğeni

Fıçı göndersek olur mu ? :thinking:

Geçen gün Budvar’ın gazı az diye biraz gaz verdim. o nasıl bir bulanıklık. Aman allahım cam gibi bira oldu sana çamurlu su… Sallanınca tadı kalmaz diye düşünüyorum.

5 Beğeni

Olma mı, ben baskıcı değilim :slight_smile:

4 Beğeni

Bi bu kalmıştı zaten…

3 Beğeni

Çekil aradan Ankara…

3 Beğeni

Kurtulmak istediğiniz miktarlar İstanbul’da elden teslim alınır :smiley:

4 Beğeni

Başkentteyim ben ya…
Ankara söz konusu ise gerisi teferruat.

3 Beğeni

Ohooo, ağlama duvarına dönmüştü burası,. Ne oldu kafanı bir yerlere mi çarptın?

2 Beğeni

Expo 2021 Hatay başladı. Her türlü kasa, fıçı vs bekleriz

3 Beğeni

Bizde ramazan 2022 başladı :wink: stoklarım biraz…

4 Beğeni

İçmeyen birasını bana gönderebilir🙏
Benim cuma veya cumartesi zoomda 4 bira, fenerbahçenin eurolig maçı varsa 4 bira, haftada 2 maç olursa da maç başına 4 bira, ama biralar hep kendi biralarım ve abv den bağımsız dört bira, cumartesi sağlam rakı 50 lik mesela üstünü saymadım hiç bira olarak, bu cumartesilerden ayda 1 şarap oluyor orda da en az 2 şişe şarap üstü bira oluyor, hafta içi hava çok güzel ve implant-ameliyat falan yaparsam akabinde de rakıya giderim özellikle ilkbahar ve yazın, ertesi gün hiç rahatsızlık, akşamdan kalmalık, başağrısı vb duymam, gece yatmadan 400 ml su içerim içtiğim gecelerde, bir de içeceğim gün mutlaka nexium içerim öncesinde, bu miktarlar fazla ve 2 sene öncesine göre azaltılmış hali, bu halde içerek 8-10 kg arası verdim, devamlı yürüyüş yaparız eşimle, havanın izin verdiği hergün 1 saat ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarttım, alkol miktarını değil de içtiğim gün sayısını düşürmeyi düşünüyorum…

10 Beğeni