Haftalık Tüketimlerimiz, Rutinlerimiz

Benim tüketimim var da rutinim yok. Hatta hiç ayarım da yok. 30 Aralık’ta 14 50 cl bira içtim sonrasında Mart ortasına kadar içmedim. Mart’ta bir 50’lik rakı üzerine 6 bira içtim. O günden bu yana yine içmedim. Stoğum yok, Ramazan sonuna kadar da biralarım olgunlaşmayacak. (Şişeleri 1 aydan önce açmıyorum) Bayramda muhtemelen acısını çıkarır yine 10 üzerinde içerim. (Ama bu kez şişelerim 33 cl)

5 Beğeni

yemek düzenimi bira içme düzenime göre ayarlıyorum, artık kahvaltıları kaldırdım. öğle ve akşam yiyorum sadece, ekmek bulgur yada pirinç pilavı yemiyorum ve çorba da içmyorum bira içeceğim günlerde. yani karbonhidratı biradan alıyorum ve protein ağırlıklı bir beslenme düzeni oluşturdum.
geçen kış 100 kg idim, yazın dietle 83’e indim şu anda 85 olarak devam ediyorum. gayet memnunum.
haftada 1 gün cumartesileri 13-14 bazen de kaçamak yapıp 6-7 bira çiyorum ilaveten. kışın haftada 4 gün spora gittim, arabamı uzağa park edip yürümeye de fırsat yaratıyorum. günde 10.000 adım hedefim var. bende durum böyle, şimdilik ramazan nedeniyle kapalıyız, bayramdan sonra bu rutini sürdürmem gerekecek.herkese selamlar.

13 Beğeni

Liste diyerek gaza gelmeyeceğim, hayırrr :slight_smile:
Ben aslında bira kitleri ile tanışıncaya kadar o kadar az bira içerdim ki, genelde yazın tatilde, sıcaktan bunaldığımda, çimleri biçerken mola verme bahanesi ile felan…Sonra ne oldu ise bu bira kitleri ile tanışınca içimdeki şeytan çıkıverdi. İçtiğim günlerde ortalama 2-3 birayı genelde geçmem ve ağırlıklı haftasonları içerim, güzel bir maç var ise maçın gidişatına göre sevinçten ya üzüntüden de içerim. Hafta içi özel bir neden yok ise aklıma çok getirmemeye çalışırım, gelir ise de bir tanecikten ne olur ki diyerek kendine gaz verenlerdenim.
Liste yapmayalım, tehlikeli sonra listede altta kalmamak için rutini bozarım falan :smiling_imp:

12 Beğeni

Kim demiş bira sağlıksızdır ve kilo aldırır diye :smiling_imp:

3 Beğeni

Bakalım @Baltazar ne diyecek bu dediklerine?
Özellikle de son kısım üzerine yorumlarını merak ettim.

1 Beğeni

Herşeyi azı karar çoğu zarar

5 Beğeni

Çok içiyorlar Doktor(!)

Evde kit yaparak aranıza yeni katılmış biri olarak 6 ay denizde çalıştığım sürede tüketim neredeyse sıfır eve geldiğim 2 3 aylık periyotlarda günde 4 civarı bira içiyorum. Genelde yemek yanında veya sade içtiğim için ekstra birşey yedirmiyor. Fazla olmaya başladığını düşündüğüm zamanlarda biradan maden suyuna kayıyorum. Benim asitli birsey tüketme ihtiyacını karşılıyor, ağzımı meşgul ediyor.

5 Beğeni

Haftada 8-12 adet arası içerim bir de 50 lik rakı, bu ara cine sardırdım cin ve uludağ greyfurt suyuna dadandık

6 Beğeni

Afiyet olsun abim. Bende haftalık senin gibi ama takı yok :slight_smile:

1 Beğeni

Haftada ortalama 3 bazen 4 gün; 2-6 adet (50 Cl) arası ortalama 3 diyebiliriz. Azaltmaya çalışıyorum

1 Beğeni

Alkolik misiniz nesiniz? :flushed:

1 Beğeni

Cuma ve cumartesi geceleri 4er şişe(50cl). Kısacası öbür gün iş yoksa gecesinde 4 şişe :laughing:

1 Beğeni

Schweppes greyfurt da efsanedir, aklında olsun… Maya kokusu rahatsız eden biralarımı onunla karıştırıp içerdim…

3 Beğeni

Schweps greyfurt yeni tükettik cin tonik ve cool lime karıştırarak

1 Beğeni