Hiç öyle görünmüyordu, hatta yemedin bile diyebilirim.
Bunu sonra yazdın heralde Olçun Hocam, görmemişim. Yerçekimine hiç bir şey karşı koyamaz heralde.
Budvar ın mayası 802 ise o mayanın problemi var. Çökelse bile çok çabuk havalanıyor. Un gibi bir şey mübarek.
Ben yakın zamana kadar “çok içemiyorum” diyordum ama aslında elimin altında olmamasından dolayı çok içmiyormuşum. Kit birası yaparken yine ipin ucu kaçmıyordu, yaptığımın yarısını hayırsız abime veriyordum, eşe dosta dağıtıyordum. Tam tahıla dönünce ona da vermemeye başladım, o kadar uğraştan sonra hazıra konmasındı. Arkadaşlarıma da vermemeye başladım, çünkü onların kıyas tubork golddan öteye gidemiyor, saatler harcanan emeğim kıymeti bilinmiyor. Evde de benden başka bira içen olmayınca, tüketim artmaya başladı. 2 şişeden fazla iç(e)meyen ben 4-5şişe ile gitmeye başladım. Gidişat yokuş aşağı gitmeye başlayınca, sağlık sorunları sinyal verince Şubat ayından beri toplam 4 adet 33lük içmişim.
Bira yapmaya devam ediyorum, yaz için hafif biralar stokluyorum. Haziran’da kontrollü sahalara döneceğim
Haftada en az 3- 4 gün içerim… O gün içtiğimde de en az 4-6 tane en çok olursa da duruma göre işte maç veya arkadaş ortamı veya moral bozukluğu vs işte 12-14 olarak gider… yani bu rakamlar arası gidiyorum… Aylık kabaca 100 adet tüketimin var benim.