Valla uygun ölçülerde dolap bulabilmek sıkıntı eğer o ölçüler olmazsa olmaz ise ben olsam alırdım. Sıfır alırsan garantisi var. Olmasa bile atla deve bir alet değil eline anahtar alan tamir ediyor bir yerde.
Birde bu konu özelinde degil ama yaygın satışı olan ürünlerin doğal olarak daha çok sorunu duyuluyor.
Ne işlemi yapacaksın da kule olacaksa üstünü deleceksin. Kule yoksa collar takacaksın, servislik durum olursa sökersin. Kapaktaki deliği de en ķötü folyo ile kapatırsın ruhları duymaz.
Yıllar önce bir akvaryum forumunda bitkili akvaryumlarda da kullanılan CO2 tüpleri hakkında atıp tutarken Basınçlı Kaplar Sanayi AŞ. isimli hesap açan şirket yetkilisi tartışmaya iştigal etmişti. Vestel’den de gelmesinler şimdi.
Valla ben ihtiyacımın giderilmesini önde tutarım. Dayanıklı sorunsuz diye işime çok gelmeyecek ürün almam. Range roverlar servisten çıkmıyor diyorlar alabilsem gidip sorunsuzmuş diye başka araba almam mesela.
Hangi tip istiyorsun? Büyükse, Şenocak, Uğur, Simfer; küçükse Altus falan alabilirsin.
Vestel i karalamak gibi oldu ama kendilerine tövbeliyim, benim evime giremez. En son uydu alıcısı yüzünden 1 tv feda etmiştim. 13 yıldır sürüyor boykotum.