Kontamine Hikâyeleri

Kendi kafama göre bozuk maya üreten ben varım :)) mert arkadaş her ihtimali denemiş ve maya değiştirince sorun çözülmüş. Benim aklıma da o bozuk mayalarım geldi, belki bi ihtimal bazı partilerde öyle bişeyler olmuştur diye düşündüm. Hiçbir siteyi kötüleme amacım yok hepsinden de alışveriş yapıyorum ihtiyaç olduğunda.

1 Beğeni

Kendi uygulamalarımdan forumda bahsetmemeyi tercih ediyorum ama şöyle söyleyeyim, sizin yaptıklarınızın onda birini yapmıyorum ben.

1 Beğeni

Herhangi bir üretici ya da satış sitesi hakkında kötü yorumlarda da bulunabiliriz, burası bir forum ve kötü tecrübelerimiz de diğer arkadaşlarımıza yol gösterebilir tabii ki. Ama bunların doğru ve gerçek olması gerekir.

Son açıklamanızı yazmamış olsaydınız, yazdıklarınızı okuyanlar dandik tarihi geçik ve steril olmadan kafalarına göre ürettikleri bozuk mayaları satan bir yerler olduğunu düşünecekti.

Dandik tarihi geçik ve steril olmadan kafalarına göre ürettikleri bozuk mayaları satan bir yer olduğuna dair geçerli bir veri varsa bunu söyleyebilirsiniz ama böyle bir veri yoksa ve bu sizin izleniminizden ibaretse, bunu forumda yukarıda yaptığınız şekilde paylaşmamanız gerekir.

Biraz daha dikkat lütfen.

2 Beğeni

Arkadaşa yardım etmek isterken amacını aşan bir genelleme oldu. O ifadeyi sildim…

5 Beğeni

Önceden ben de yapmıyordum ki, ortaya bozuk ürünler çıktıkça inada bindi. Bu sefer olacak olacak derken bu hale kadar geldi. En son artık evde mi bi problem var, mikrop mu var acaba diye düşünmeye başlamıştım. Şükür çözdüm.

1 Beğeni