Bu daha çok otçul hayvan maması olmuş Buradan edilen tasarrufu kliniğe verme ihtimaliniz de var
1 kilo sütle kaşar yapım videosu gibi di mi
Bir litre sütle kaşar yapılmaz mı?
Tam onun gibi olmuş, bu işlerin biraz yakınında biri olarak söyleyebilirim ki, iyi mamadan uzaklaşılan her an kliniğe biraz daha yaklaşılıyor.
Maç bitsin, bakayım o konuya ama barf işi biraz maliyetli korkarım…
etin kilosu kaç para olmuş hocam etme
Abi benim de kedim var, hazır mama kullanıyorum ama besi ya da süt rasyonu istersen hemen çözelim
Hem malt posaları da değerlenir
niyet edince yapılır bence abi
Yalnız peynir fena değil
Yapılır 100 gram çıkar
Son çoğaltığım 34/70 donmak bilmiyor. Belliki el terazi göz kantar derken gliserini fazla kaçırmışım . Kurtarmak için 6 tüpü 8 tüpe üleştirerek üzerine su katayım diyorum. Sizce sacmaliyor muyum? Her türlü tavsiyeye açığım.
Sonuçta donması mı önemli, sıcaklığı mı? Mesela -18°C’ye geldikten sonra ha donmuş ha donmamış farkeder mi?
Çok doğru, sonuçta o mayanın fiziksel olarak donmuş olması değil, düşük sıcaklıkta kalması önemli.
OLY-217 American Farmhouse Blend evde çoğaltılabiliyor muydu? Bilgisi / deneyimi olan?
Sanırım blend olduğu için olmaz.
Doğru diyorsunuz ama bunu yazdıktan sonra bana gelenin de çoğaltılıp geldiğini hatırladım. Ben de demeyeyim makalım ne olacak.
Daha önce çoğaltığım ve uzun zamandır dolapta bekleyen w34/70 lerden bir şişe küflenmiş birinin de rengi baya koyulaşmış. Bunları kullanmayayım diyorum. Diğer iki şişeyi tekrar çevirip kullansam mı acaba? Koku da falan bi değişiklik yok hiç birinde.
En soldaki gayet güzel görünüyor oradan çoğaltıp yürürsün.