Şunu istemeyerek de olsa söylemek zorundayım ki artık kabak tadı verdi bu muhabbet ve oldukça ince bir zeminde ilerliyorsunuz. Bu kadar rahatsızsınız madem, başka forumlar da var, hatta Facebook grupları var çok güzel, oralarda daha mutlu olacaksınız bence.
Tadım da sadece tam tahıl biraları için ve birasız katılım da olmayacak.
Ve çok haklısınız… Eski üyeler birbirimizi tutuyor, kit birası yapanları hor görüyor ve aramıza almıyoruz. Almayacağız da.
Arkadaşım kit biracılığını küçümsüyor hatta istemiyor olsak foruma başlığını bile koymayız olur biter. Kimseye şirin gözükme gibi bir çabamız yok. @ocho hocamın dediği gibi siz şu kompleksinizden bir kurtulun bence.
Hemen hemen hepimiz kit biracılığından geliyoruz, ama bu forumda kit biracılığı olsun mu olmasın mı diye çok düşündük zira amacımız tüm kit biracılarını tam tahıla yönlendirebilmek, ön ayak olmak, bak ne güzel sen de bu minvaldesin
Koruyor değil tanıyor diyelim ,dolayısıyla birbirimizi yanluş da anlamıyoruz,
Yaşının genç ve mizaç olarak alıngan ve polemik yaratmaktan çekinmeyen bir yapın var “bence”, ama burası yeri değil ve artık sana cevap yazmaktan sıkıldık, beğenmediğin foruma da girme, daha ne diyebilirim ki sana.Böyle devam etme bu da sana forum olarak ilk uyarınız olsun.
Evet mesela mısır birasıda yok hazır kitte. Hazır kiti savunmuyorum, tabikide tam tahıl gerçek ve asıl bira. Ama her yorumumdada sorun yoktur diye düşünüyorum. Düzgün cevaplar vermek yerine dolaylı ve mecazlı şekilde alaylı cevaplar var yukarda.
Hazir kit biralari ile etkinliklere katilamiyorsak forum yonetimi olarak turkiye ev tam tahil biracilari olarak isim degisikligine gitmenizi tavsiye ederim. Zaten yukardada kendiniz belirtmistiniz hazir kite karşı tutumunuzu.
Konuları karıştırmayı ve konuyla alakası olmayan yorum ya da gönderilerle amacından saptırmayı, bilgi (!) kirliğine neden olmayı, yapılan tüm açıklamalara rağmen aynı şeyleri söylemeye devam etmeyi bırakın artık.
Aynı şekilde devam etmeniz hâlinde öncelikle bir süreliğince forumdan uzaklaştırılacaksınız.
Israrla aynı şekilde davranmaya devam etmeyi tercih etmeniz hâlinde de forumla ilişiğinizi keseceğiz.
Anlayışınız ve uygun şekilde davranma çabanız için şimdiden teşekkür ederim.
@msk@Baltazar@Durul@CavcavAli ne kadar naziksiniz. Forumun iyi bir okuyucusu olduğum konusunda iddialıyım ancak yazma konusunda sınıfta kalırım. Eski forumda da benzer bir durum olmuştu, ben yazma kısmına girince işler karışıyor, evrenin meşazını alayım bari
İmza: 3 Yıldır Üye Olup Sadece Birkaç Kez Tam Tahıl SMaSh Denemiş Utanmaz Arlanmaz Kit Biracısı
Utancımdan yerin dibine girdim şimdi. @BoBo’ya ayrı bir teşekkür borçluyum.
Yalnız bu sitemin zamanlaması manidar. Önceki mesajdaki imzanın üstüne geldi niyeyse