Regulatör konusunda ben de tam tahılda satılandan aldım ama henüz aktif kullanamıyorum sistemim hazır değil. Beergun almıştım, şişelemede vs kullanıyorum. Ben aliexpress’ den almıştım. Aliexpress’den alırken dikkat etmeniz gereken nokta iki çeşit tüp bağlantısı mevcut. Bir tanesi Türkiye’ deki tüplere uymuyor. Ben tabiiki gidip onu seçmişim farkında olmadan sonra satıcıyla konuştuk ara bir aparat gönderdi sonraki siparişte, bu şekilde çözdük problemi. Aynı anda aldığımız arkadaşımız halla kullanıyor bir şikayetini duymadım.
Üstadlarım aklıma takılan bir soru var sizlere sormak en doğrusu. Akvaryum sistemlerde kullanılan co2 tüpü ve gazı ile bizim bira için kullandıklarımız arasında bir fark varmıdır.
Merhaba Bir video izledim ev yapımı gazoz satıyordu adam gazlandırmayıda karbondioksitli yangın tüpünden kullanıyordu aynısını ofistede gördüm bizim sistemdeki gazlamayada olur mu?
Hocam uzak durun o işten, daha önce de forumda bir yerde yazmıştım, şimdi bulamadım ama o tüplerin çok iyi temizlenmesi gerekir. İçinde pudra gibi tozlar oluyor.
Merhabalar, CO2 tüp ve regülatör alma aşamasındayım. Boyut konusunda kararsızım 5kg ve 2 kg arasında kararsız kaldım. Boyut ve güvenli bir alışveriş için tavsiyeniz var mıdır? Teşekkürler.