Satılık Çeşitli Bira Yapım Malzemeleri

Bira yapım işlerini bıraktım harika ürünlerim var bira yapmayı düşünenler için hazine niteliğinde. Ürünleri İzmir’de elden teslim satmayı düşünüyorum ama başka şehirde olup almak isteyenler için kargo fiyatları mantıklı olacak ürünler için kargo da yapabilirim
tel 0532 2754605

36 litre kaynatma, mayşeleme kazanı. modifiyeli, ister 1800 w ister 1200w ister 3000 w çalıştırılabilir. dışında ısı kaybı olmasın diye izolasyon var. litre seviyesi var. 4000 tl
mayşeleme süzgeci, şerbetçiotu süzgeci 1000 tl
inkbird ssr röleli fanlı, soğutuculu termostat 1500 tl
rex-c100 ssr röleli, fanlı soğutuculu termostat 1200 tl
spiral şerbet soğutucu modifiyeli 2 spiral birbirine bağlanmıştır böylece soğutma gücü artırıldı 1500 tl
ısıtma soğutma termostatı 2 adet var adedi 150 tl.
plastik şişe fıskıyesi 150 tl
çeşmeye bağlanan fıskıye 400 tl

Add images

1. kalite pt-100 3 uçlu ısı sensörü 100 tl plastik şişe kapatıcı 300 tl metal şişe kapatıcı (modifiyeli uzun şişeleri de kapatır 400 tl. mayşeleme pompası 1. kalite alman malı 95 derecede çalışma gıdaya uygun 1000 tl Malt değirmeni kolu yok zaten kolla zor matkapla çevrilir 1500 tl aktarma aparatı 100 tl aktarma pompası 300 tl şişe dolum aparatı 100 tl resistans 100 tl kristal hava kilidi, içinden kablo geçirilebiliyor 100 tl şerbetçiotu filtresi 50 tl

1 Beğeni

şerbetçiotu süzgecinin fotosu

1 Beğeni

Başlığı bir kez daha değiştirirseniz gönderinizi sileceğim.
Anlayışınız için teşekkürler.

Başlıkta kötü bir değişiklik mi yapılmış yanlış yalan bilgi mi verilmiş silersen sil cok ta tın

Bana başlığı yada gönderiyi değiştirme hakkı veriliyorsa degistirme hakkı bana ait. Sadece ilani daha ilgi çekici yapmaya calisiyorum bu nasıl despot bir yönetim seni de hatırlıyorum bobo çömezdin şimdi admin olmuşsun

Eskiden olsa millet bu malzemelere saldırırdı çünkü bunların hepsi el emeği göz nuru en güzel ürün için tasarlandı ve üretildi bak kimse yok. Bu forum maalesef bitmiş

Öncelikle benim size yanıt verdiğim şekilde, belirli bir düzeyde yanıt vermeye davet ediyorum sizi. Abiniz, kaynınız ya da dayınızın oğlu değilim, bana sen diye hitap etmenizi mümkün kılacak bir yakınlığımız da yok. Dolayısıyla, düzgün bir şekilde iletişim kuracaksanız her zaman forum açık size, yok ben bu şekilde mutlu olmam diyorsanız hemen ayrılabilirsiniz. Bu tavrı sürdürmeniz durumunda, ben bu ayrılığı sizin için kolayca gerçekleştireceğim.

İlanınızı istediğiniz şekilde paylaştınız, içeriğinde tek kelimesine dokunmadım. Fakat bu forumun belirli bir standardı var ve bunun nasıl olacağına da bu forumun yöneticileri karar veriyorlar. Sizin için uygun değilse, bu bitmiş forumla zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim.

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Ev Biracılığı Ölüyor mu?

Gerçekten de ne biçim bir üslup bu?

4 yılda 1 tane gönderi yapıyorsun, sonrasında bu kadar afta tafra yapmanın ne anlamı var? Belli ki işin görülsün diye uğraşıyorsun da bu uslup niye?

Bana göre de başlığı değiştirme hakkın var, foruma hiç bir faydan olmasa bile ilanı yayınlama hakkın zaten var ama bu tarz üslupta yazma hakkın yok.

Paslanmaz çelik dış çap 28 cm geliyor

1 Beğeni

Eskiden paylasimlarim var ama dediğim gibi bıraktım foruma da girmedim. Evet haklısınız üslubum biraz sert kaçmış kafam biraz bozuktu hıncımı bobodan çıkarmışım gibi olmuş

3 Beğeni

6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Ev Biracılığı Ölüyor mu?

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Ev Biracılığı Ölüyor mu?

Ssr röleler hariç tüm ürünler forum dışına satılmıştır

1 Beğeni