Smash Maya Denemeleri

Parasızlıktan arabayı değiştirememiştir. İnternete mng kargo yazıp bakar mısın? Ne çıkıyor? :wink:

Ben de istiyorum denemeyi biraları🍻

1 Beğeni

İstemek tabii %5 i, %60 ı şöyle oluyor;

Şu anda 3. Maya çoğalıyor, takdir edersiniz ki sadece maya çoğaltmak en az 1 hafta sürüyor. Kaynatma, fermentasyon, şişeleme, paketleme ve kargo hepsi süreç ve emek.
Yoksa gelin Gaziantep’te içelim der işin içinden çıkardım. :wink: :beers:

Bu arada yanılmıyorsam son 1 kontenjan kaldı.

3 Beğeni

Biralar ne zaman gönderilecek?
Kaç gün geçti…

Damak tadıma güvenemiyorum. Çok doğru sonuçlar veremeyebilirim. Aslında bende girebilirim

Zooma katılacaksanız girin. Bende çok istedim ama katılamama ihtimalim var diye olmadı. Bir daha böyle bir deneyi katılımcı olarak yaşamak çok zor. Yapım süreci çok zahmetli zahmetli. Türkiye brubrulosophy şubesi @menegin abim.

1 Beğeni

Estağfurullah

Gönderildi, sen Bilkent burjuvasinden dolayı ocak dışı kaldın :wink:

2 Beğeni

Burada amaç herkesin ne algıladığı. Bir biradaki kusurları bile herkes aynı şekilde algılayamayabiliyor. Fakat katılım ve geri dönüş şart, yoksa etrafta bira da içecek insan da çok :slight_smile:

3 Beğeni

Lösev sitesi çalışmıyor. Sizde kontrol edermisiniz

Bana mı laf atıyorsun yine?
Bilkent hayatımız!
Minnettarız Doğramacı’ya.

Bir sorun gözükmüyor

https://www.losev.org.tr/tr/bagis

Şuan düzelmiş gece çalışmıyordu. Kontejyan doldumu

yok dolmadı, hatta çıkan şişe sayısına göre en son güncelleyeceğim. sen ismini yazdırdıysan şu an için donduruyorum.

1 Beğeni

1 Beğeni

Kime yazdırıyoruz ……

Tamam işte, ben kaydettim :slight_smile:

Kontenjan var mı, bağış yapsam.

1 Beğeni

hayır işine yok demeyiz. bir litre fazla yaparım :wink:

2 Beğeni

Eyw.

2 Beğeni

Bugün kaynadı;
Mayalar
US05, WHC British Pub Ale, Wlp500, Brewferm Blanc, Safale W-68, Yeast Flow Kingster Saison ve M24 Lager.

Tek kullanımlık 5 litrelik su şişelerine 4.2 litre civarında kurulum yapıldı, OG 1.050.
Hangi numara hangi mayaya ait, bilmiyorum (arkadaşım bir yerlere yazdı) :slight_smile:
Deneyecek olan arkadaşlara şimdiden bsşarılar… :beers:

9 Beğeni