Hayırlı işler selami , kör tadım bizim işimiz
3 çeşit bugün şişelendi, 2 çeşidi de buzdolabına cold crash e aldım, tahminim son 2 çeşit de 2-3 güne kadar cold crash e alınır. 12’şer adet çıktı, duruma göre listede güncelleme yapabilirim.
Adreslerinizi, hesap numaralarınızı internete bu kadar rahat koymayın ya ![]()
Evi satıyor ondandır ![]()
Bu arada kontenjan dolu, kimse sormadan bağış yapmasın, listeyi yazacağım. Online tadıma katılamayacak olanlar lütfen belirtsin, çünkü yedek yazdıklarıma gönderme durumu olabilir.
Doğru satılık ev var
Adrese hiç bakmadım, ama olsa da adresten bir şey olacak durum yok, olsa olsa hesaptan bir şeyler olabilir ama orada hesap yok, valla bir de buradaki arkadaşların da bir şey yapacağını sanmıyorum, arada Engin zarf falan diyerek beni şüphelendirse de ![]()
Abi yarışmaya bira yollarken zarfa 200 tl koymuyor musunuz? Ben de yorum için onu istedim ![]()
2 stili daha şişeledim, son 2 stil kaldı fakat şişe sorunu oluştu
19 şişe eksiğim olduğu için son 2 stil bekleyebilir, ya da yine @Soyhan ve @iozuslu den destek isteyebilirim.
bende şişe var da Antep’e ne zaman geleceğim net değil şimdilik
Neyse, mecburen bira içeceğim ![]()
Fıçıyla da alabilirim ben, sıkıntı olmaz.
Tamam, 250 ml lik fıçı bulursam yollarım.
Abi eğer katılım yetersizse ben girmek isterim. Yanlız dediğim gibi vardiyama uyarsa tadıma katılabilirim.
Ahmet aslında bu oluşumu biraz da sen başlattın ve senin olmanı isterdim. Fakat şu anda talep fazlalığı var. Beraber içebilecek olanlar olursa arttıracağım ama şu an için 3. yedeksin. Listeyi paylaşayım, online tadıma gelemeyecek olan varsa ona göre diğer arkadaşları değerlendiririz.
Sıkıntı yok abi. Eğer yer varsa fazladan canlı tadıma katılamayacak olan varsa diye dedim. Canlı tadımın videosu çekilip forumda paylaşılabilirse çok güzel olur. Deneyim olur bizim için. En azından benim için mayalar için.
valla ellerine sağlık, bu proje için yorgunluğun tamamını sen çektin gerçekten
Estağfurullah, özellikle içme kısmı beni çok yoruyor.
Eline emeğine sağlık sana çok zahmet verdik.
Ya ben esprisine yazdım, içmek zorunda kalıyorum diye. Tek sorun bu işe girişirken 84 şişeye ihtiyacım olacağını hesaplayamadım.