Geçenlerde yolum düştü ve uğradım, 4lü tadım aldım. Ben gittiğimde blonde ale, buğday, ipa ve lager vardı. Biraları güzeldi fakat efsane diyeceğim gibi değildi. Bunu yanında fıçıdan carlsberg, blanc ve 1-2 çeşit daha vardı. Mutfak olarak da çok başarılı değildi, orta düzey diyelim. Fiyatlar uygun sayılır. Fıçılar 120-150 arası. Ben gidilebilir bir mekan olarak puanladım.
Çelik, İzmir’deki zoom toplantılarındaki Çelik mi?
İzmir kısmını, eski İzmirli olarak düzeltirsek benim Bi ara baya katılıyordum zoom toplantılarına, özellikle pandemide. Başka da Çelik yoktu sanırım.
Dün gittim cok kalabalıktı barda yer gösterdiler hoşumuza gitmedi geri döndük mekandan bavyera da fıçı dan guiness ve blanc ictik keyifli mekandi tavsiye ederim kucukparkta bavyera…
Bugün geldim ben de, kölsch, lager, blonde ale ve pale ale vardı. Biralar ortalama diyebilirim. Çok dikkat çekici bulmadım ama fiyatlar uygun. 4lü set 225 tl
Nerede nasıl üretim yapıyorlarmış? ben onu merak ettim.
O pale aleden çok american amber aleye benzemiş renk olarak ya da okside
Bilgehan anlar belki malt tabanı yanlıştır😁
Okside değildi, kullandıkları maltlar yüzünden renk koyu gibi geldi bana ama şot performansı iyi değildi ayrıca kölsch de damakta tereyağı aroması vardı.
İzmir’de üretim yapıyorlar. Pancar OSB’de.
Reis adamsın! Eyvallah
Abi bende tuborg fabrika gezimine bir daha gittim az once hatta senin adini neden vermedik diye kulagini cinlattik bir daha gezim icin cagirirlarsa senin adinida yazdircam
Sen gel bi ara da kaynatalım birayı. Salayım sana zehiri😉
Korkuyorum abi evden atilmam dmi
Merak etme herşey çok güzel olacak😁
Ne kadar değişmiş
Temizlenmiş. Belediye değişince çok şey değişti. Daha da güzel olacak.
Ali maalesef hiç bir şey değişmemiş
engin abi gel bir gör çevlik falan çok iyi durumda. Yani temizlik yapmaları bile büyük bir devrim.