Sohbet Muhabbet

O dünyanın en gereksiz insanının gitmesine o kadar çok sevindim ki anlatamam

Almanya’ya kaçtı. Çiftçilik yapıyor. En son ab ülkelerindeki dürüstlük adına video atmıştı bir de utanmaz. :sweat_smile:

Mert pansiyon vardı orda. Duruyor mu hala. Arap Mehmet abi… Söylediğin bir şeyi beğendiğinde BırraavoAleyh derdi :smiley:

1 Beğeni

:sweat_smile: geçen sene çok takılırdım oraya. Altın palmiyenin yanında hemen. Bu yaz pek canlı değildi oradaki mekanlar. 2 aylığına pansiyon kiraladık, olta için kafa dinleme için birebir. Tam mevsimi :grin: beklerim.

Siteyi firefox’un masaüstü versiyonunda benim gibi açamayan var mı ?

Chrome reklam engelleyicileri engellediğinden bu yana firefoxa geçtim. Cepten girerken sorun yok ama bilgisayardan açılmıyor site,

Şu vaziyette kalıyor

1 Beğeni

Firefox kullanmayalı epey oldu ama bir sorun olmaması lazım, forum yazılımı güncel şu an. Ben yine de bir bakacağım.

1 Beğeni

Brave’e geç bence, direkt kendisi reklam engelliyor.

Ublock origin candır abi şimdilik, birde telefonla filanda eşledim firefoxu. Hem cepte hem bilgisayarda reklamsız gidiyor. Bir tek bizim sitede can sıktı şu ana kadar

Şu an düzelmiş gözüküyor abi,

1 Beğeni

Ben yaptım da düzeldi diyemiyorum nedense… :slight_smile:

1 Beğeni

Adana önerileri varmı cumaya kadar tavaf edeyim

Cigerci Mehmet gidildi.
Cikcik ali kebap gidildi.
Newport irish pub bu aksam gidilecek :slight_smile:

1 Beğeni

Şırdan, şırdan, şırdan, şırdan.

3 Beğeni

Şırdana Bol kimyon yanında acı biber turşusu ve ayran

2 Beğeni

Bira demek istedin heralde @Durul :joy:

2 Beğeni

Şirdan ve mumbar dolmasini dün gece aclik gelince hallettim heralde baska bisey kalmadı :smile:

2 Beğeni

Adana’da şırdancılarda bira yoktu benim zamanımda, biz içki sonrası işkembeci kültürü de olmadığı veya kaliteli olmadığı için şırdana giderdik , 6 tane gömerdim valla

3 Beğeni

Adana da bir şey yenmez :roll_eyes:
@Selosbrew @mesut

2 Beğeni

Paça çorbası, mimar sinan olabilir

1 Beğeni

Adana’da beyaz et dışında birşey yenmez artık. Orada sakatat, kırmızı et sağlamlığına güvenmiyorum. En lüx yerlerde bile yamuk yaptılar. Bu yaştan sonra eşşek bağırsağı yemeyin.

1 Beğeni

9 yıl önce adanaya gittiğimde otobüsler çok eskiydi ve yazın geldiğim için bu ne lan otobüslerin kliması bile yok demiştim. Sonra tabii o zamanda bira sevdalısıydım bir bara girdim işte adana oradaydı :slight_smile: Adananın hangi barına girsem ortam kasıntı değildi. Adanaya selam.

3 Beğeni