18 Eylül’de Ankara’da, Mr. Belçikalı’da buluşuyoruz.
Detaylar pek yakında…
Sabırsızlıkla bekliyoruz detayları 

Buluşmamız saat 12:00 - 13:00 gibi başlayacak ve saat 19:00’a kadar birlikte olacağız.
Mr. Belçikalı biralarımızı koyabileceğimiz bir dolap ayarlayacak ve kendi şişelerimizi buzdolabında tutabileceğiz.
Tabii ki kaç kişinin katılacağına göre değişiklik yapabiliriz ancak tüm katılımcıların bir çeşit bira getirmeleri uygun olur diye düşündük. Birkaç gün içerisinde bir katılımcı listesi açacağız ve katılmayı düşünenler hangi birayla katılmayı planladıklarını paylaşıyor olabilecekler. Bu buluşmayı tam tahıl biralara ayırmaya karar verdik.
Mekân kullanımı için belli bir ücret ödememiz gerekecek ve tüm katılımcılardan bir katılım bedeli alacağız. Bu bedel karşılığında Mr. Belçikalı herkese birer yerli bira verecek ve masamıza da mısır, cips vb gibi atıştırmalıklar servis edecek.
Etkinlik sırasında bir şeyler yemek isteyenler olursa, tüketilen yiyeceklerin bedeli ayrıca, kendileri tarafından ödenecek ve ekstra olarak değerlendirilecek.
Etkinliğimiz saat 19:00’da sona erecek ve bu saatten sonra kendi biralarımızı tadıyor olmayacağız. Etkinliğin sona ermesinin ardından aynı yerde kalmaya karar verecek olursak normal bir şekilde hesabımız ödeyeceğiz.
Bazı konularda hassasiyetinizi rica ediyor olacağız:
Etkinliğimize katılmayı planlayan arkadaşlar bi ses verip, “Geliyorum,” derlerse (20 karaktere ulaşmak için ekleyebileceğiniz şeyleri yaratıcılığınıza bırakıyoruz) seviniriz.
Geliyorum tabiki biramla
Aksilik olmazsa tabi ki, yalnız getirilecek bira konusuna açıklık getirmek lazım. Kaç tür-sayı vs şeklinde.
Hep kendine bir pay çıkarmaya çalışmalar falan…
Bi aksilik olmazsa biz geleceğiz.
Tadım etkinliğimiz için düzenlediğimiz listeye buradan ulaşabilir ve getirmeyi düşündüğünüz birayı ekleyebilirsiniz. Kişisel tercihleriniz doğrultusunda isminizi paylaşabilir ya da forumda kullandığınız ismi bu dokümanda da kullanabilirsiniz.
Şimdilik tek bir çeşit üzerinden ilerliyoruz. Katılımcı sayısının şekillenmesiyle kaç çeşit getirilebileceği ve her çeşitten kaç şişe getirilmesinin beklendiğiyle ilgili güncellemeler olacaktır.
Teşekkürler.
Bi’ aksilik çıkmazsa oradayım. Listeye üç çeşit bira yazdım; ESB, Old ale, orval klonunun klonu. Kural var arkadaşım sadece tek çeşit derseniz sileriz ikisini 
Kural var, sil. Diğerlerini dağıtırsın ama listeye ekleyemezsin
Evet aynen @menegin’in dediği gibi.
Sil ama yine de getir.
Anadolu düğününde yeni yetme gibi masa altından çaktırmadan içeriz.
Acaba emmeli tulumba yöntemi olmaz mı? Akvaryum hortumlarıyla falan, ne bileyim…
Gıda uyumlu hortum şart, akvaryum işi olmaz.
Bir aksilik olmazsa ordayım ben de
Lİsteyi ihmal etmeyelim madem…
Edit: Yani genel diyorum… Gelinim sen anla hesabı. 
Sen getir hocam sahiplenen çıkar mutlaka 
Listede 9 kişi var ayrıca @Alpayc hocam ile 4 kişi daha . 13-14 kişi olacağız gibi. Bu durumda getirebileceğimiz çeşit ve sayı konusunda konusunda ne yapıyoruz?