Yabancıya Gitmesin | Satılık-Takaslık-Hibe

Malt değirmeni ile de ben. Hangi şehirdesiniz?

Merhaba,
Aramızda elinde aşağıdaki resimde görünen 5lt mini keg/fıçı olup kullanmayan veya satmayı düşünen varsa talibim :slight_smile:

Selamlar,
İhtiyaç halen var ise ulaşabilirsiniz. Kasa sahiplendirebilirim. (İstanbul)

Sadece Malt değirmeni fiyatı nedir?

Selam,

Corny’lerden birine talibim.

Cornyler sıfır mı ikinci el mi? Ne zaman alınmış? Kaçak testi var mı? Kargo nasıl olacak?

İrtibat no yazdım, tüm detayları direkt kendisiyle görüşün arkadaşlar.

Güzelmiş, bir heyecanla baktım ama İstanbul’daymış. Ben İzmir’deyim. :frowning:

Aklımda deli sorular :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de İzmir’deyim. Arkadaş sağolsun tüm sorularımı cevapladı. Corny’leri alalı bir sene falan olmuş. Anladığım kadarıyla vinomarket gibi bir yerden almış ama çok temiz görünüyorlar. Aynen fotoğraflarda göründüğü gibi duruyormuş; video’sunu falan da paylaştı.

Kargo ~₺110 civarına geldi maalesef. Onun dışında bekliyorum bakalım. Gelince yorum yaparım tekrar durumuyla ilgili.

1 Beğeni

Kargo ücreti mesele değil de ben ikinci el ürünleri görmeden alma taraftarı olamıyorum pek. O yüzden İzmir’de olsa benim açımdan iyi olurdu. Ayrıca ben makineyi düşünüyordum, şimdilik fıçılama sistemleri benim için uzak ihtimal yer problemimden dolayı.

Vinomarkette tanesi 790 TL ikisi 1580 yapar

+110tl kargo ve +10tl de bahşiş toplam 1700tl, hesap tamam

4 Beğeni

Vinomarkette uzun süredir corny yok, tedariği kesintili bir ürün, ihtiyacı olan için her şekilde uygun fiyatta. Hayırlısı olsun…

2 Beğeni

Makina için jet30 daha mantıklı bir ürün, ikinci eli de daha kuvvetli, madem ikinci el içinde çekinceniz var düşünmeyin bence.

Tam tahıla yeni geçecekler için tam set. Alan kişinin sadece değirmen ve sirkülasyon pompasına ihtiyacı olacaktır. Makinenin kendi rezistansları çalışıyor. Kapasite 30 litre. 6 metre serpantini hop stand yapmak için kullanıyordum. Kısa süre içinde 80 dereceye indiriyor sıcaklığı. 12 metre el yapımı ters akım soğutucu ile tek seferde 18 derece ile fermentöre şırayı alabilirsiniz. Pid cihazıyla mayşeleme için hassas sıcaklık kontolü sağlanıyor. Kazan kapağındaki delik sayesinde mayşeleme sırasında sıvı sirkülasyonu yapılabilir. Tamamı için düşündüğüm rakam 3800 tl. İzmir içi elden teslim. Şehir dışı alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

7 Beğeni

Malt sepeti Zafer Doğan yapımı.

3 Beğeni

Tam tahıla birkaç ay önce başladım, şimdilik biab yapıyorum ama yakın dönemde makineye geçiş yapmak istiyorum. Sıfır jet30 şimdilik ilk tercihim. Bakalım hala planlama aşamasındayım. Benim geçiş süreçleri biraz uzun sürüyor.

1 Beğeni

Ürünler satılmıştır, ilginize teşekkürler.

Mayalama ve şişeleme kovaları. Musluksuz olan mayalama hiç kullanılmadı. Şişeleme 2 sefer kullanıldı. Hava kilitleri ve şişeleme çubuğu dahil.
350₺.

Soğutucu çanta 300₺

Hiç kullanılmayan termostat ve ısıtma ceketi. 300₺

Basınçlı şişe yıkama + musluk bağlantı parçası 250₺

Şişe ağacı 200₺

İrtibat- 05334274040 @ istanbul