Termostatı ayrı olarak alabiliyor muyuz?
Öncelikli hedef ceket ve termostatı takım şekilde satmak, satılmazsa ayrı satılabilir.
Edit tuşum çalışmıyor. Çanta ve şişe ağacı satıldı.
Tek satmak isterseniz termostata talip olabilirim.
Termostata 200₺, ısıtıcı cekete 100₺ diyeyim o halde.
Uygunsa ilandaki telefon no üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim.
Termostat satılmıştır.
Kalanlar; kovalar, ısıtıcı kemer, basınçlı şişe yıkama.
Benim için çok büyük bir fermenter. Bir gazla aldım ama bu kadar çok bira yapamayacağımı anladım. 3 kere kit yaptım. Şu an 3. İçinde. Sonrasında temizleyip verebilirim.
Bursa’da ikamet ediyorum.
50 litre paslanmaz çelik güğüm.
Thermowell
Analog termometre
Kaynaklanmış paslanmaz vana
Paslanmaz hortum ucu 1/2
Hava kilidi için pirinç malzeme kullanıldı.
1850 tl.
Eğer sadece güğümü almak isterseniz 1500 tl.
istanbul içi 2 fıçılı hazır kegeratör sistem satmak isteyen olursa mesaj yolu ile ulaşabilir. Zamanım olmadığından dolayı fişe tak biranı doldur seviyesinde komple sistem lazım.
Edit olmadığından, hepsi satılmıştır diye yazayım.
Selamlar, elinde grolsch şişesi olan var mı? Bir yakınım kombuchaya başlayacakmış, şişe arıyor ![]()
Edit: İstanbul
Merhaba, elinde termostat ve ısıtıcı ceket olup satmak isteyen varsa talibim.
en iyi ısıtıcı ceket battaniye bence hem evde hazır var ![]()
Youtube’da kuluçka kutuları için yapılan örnekler var, ben kendime yapmıştım birkaç yıl önce. Hem çok ucuz hem de keyifli bir süreçti, bulamazsanız tavsiye ederim. Aşağıda örnek bir video bırakıyorum, kendi ihtiyacınıza göre modifiye etmeniz gerekiyor tabii ![]()
Arakdaşlar elimde 8 adet Ball Lock Corni fıçı var, satın almak isteyen olursa mesaj atabilir. Tabi benim basınç testi vs yapma imkanım yok ancak tüpe bağlayıp biraz basınç verip kaçak var mı yok mu onu kontrol edebilirim. Fıçılar piyasada aktif olarak meşrubat için kullanılan fıçıların çıkması, sorun olduğunu sanmıyorum.
Yusuf fiyat belirtmemişsin ![]()
Pardon, 600 TL’ den verebilirim. Ancak kargo alıcı tarafından karşılanmalı.
Daha yeni 300+kargo, kısacası 350 ye aldık fıçıları.
Valla çok iyi fiyatmış. Kaldıysa bana yazan arkadaşlar oldu. Onları da oraya yönlendirelim ordan alsınlar. @Papatya_Brewing @Kuzgun @onebeertorulethemall bilginize arkadaşlar 350 TL’ ye bir yerlerde varmış.
Fıçıbira dan aldık ama kaldığını sanmıyorum. Çok alan oldu.
Vino markette contalar yenilenmiş 790 TL’ den satışta varmış şimdi @Kuzgun belirtti. Kimseye yüksek fiyattan bişey satma gibi bir niyetim yok. Yazdığım fiyat da piyasanın altındaydı ama ben Vino’ ya bakmamıştım. Ordaki fiyatı görünce biraz daha aşağı indirmek daha hakkaniyetli olacak. 500 TL’ den isteyen olursa vereceğim arkadaşlar.
Yanlış anlaşılmasın benim buradan ticari bir beklentim yok, daha önce de çok kişiye birçok fıçı gönderdim. Onun geliriyle ekipman toparladım yine bu fıçıların geliriyle de arkadaşıma kegerator yapacağız.
Ben daha önce senden fıçı aldım, en kötüleri olduğunu söylemene rağmen sorun yaşamadım.
Yani kazıkladığını düşünmedim. Yakın zamanda uygun fiyata aldım, yoksa kötü değil fiyat.