Bira Fıçılama ve Fıçı Sistemleri

Hortum uzunluğu yeterli bence. Daha düşük basınçla başlatmayı denemediysen, 5 psı gibi deneyebilirsin. Belki regülatör göstergesinde problem vardır.

6 mm capinda 4 metrelik bir hortum deneyin. Sectiginiz hortum capi o uzunluga gore uzun. Ha bende ayni uzunlukta ve capta hortum kullaniyorum. Ama kopuksuz almak zor oluyor. Ama bugun yapacak olsam sistemi daha dusuk capta daha uzun hortum alirim

1 Beğeni

3-5 psi da da denedim ancak etkili sonuç tam alamadim.

Bira burada da satılan 8mm çap’li hortumdan 4 metre alsam , bir de musluk arkası mfl dönüştürücü almam gerekiyor 9.5 mm den 8 mm 'ye.
Bu çapta bu uzunlukta daha etkili olur mu?
6mm nereden temin ederim bulamadim

1 Beğeni

3-4 metre hortum hattı mı? :thinking: bira bu hattı dolanana kadar fıçı boşalır yahu :grimacing: Benim fıçıdan musluğa hortum hattım 25-30 cm bişey. Akış kontrol vanası işimi görüyor fazlasıyla. Ama hat uzunluğumu 50-60 a taşıma planım var. Fıçıları dolapta daha rahat hareket ettirebilmek için.

1 Beğeni

Ic cap 6,5 mm dedigim 8 mm oluyor saniyorum. Ben hrp keglabd aliexpress hesabini kullandim. Kardesime kurdugum sistem 6,5 mm lik hortum kullandik. 6,5 mm 4 metre fazla fazla yetti.

Sıvı için kullandiginiz hortum ic ve dış capi nedir?

Benim de kullandığım hortum dış cap 9.5 mm iç cap 6.7 gibi. Kegland’de satilan 9.5mm hortum ile neredeyse ayni

1 Beğeni

6mm iç 12 mm dış çap. Fıçıbira dan almıştım.

2 Beğeni

Hortum ic capi iyi gorunuyor. Ben olsam 4 m denerdim. Ancak masraf yapmadan alternatif yontemlere bakin. En guzel para cepte duran para.

1 Beğeni

Bunu bir ara ben de alıp denemek istiyorum, ama 5lt lik fıçı lar için. Onlarda malum bira hattı çok kısa oluyor mecburen

İzlediğim videolarda 20-30 psi verdiklerinde bile çok etkili sonuçlar elde ediyorlar. Yurt dışından gelen birisinden sipariş vereceğim ben de bir gün bakalim alirsam kullanim tecrübesini yazacağım

1 Beğeni

Merhaba 3 adet 10lt fıçı corn, 5lt co2, önü camlı dolap ve tek musluk lu kule aldım 2.el 1000tlye sizce iyi mi fiyat fıçılar kahve için kullanılmış daha önce bu arada bende eski grubun üyelerindenim baya uzak kalmışım burayıda tesadüf buldum😊

2 Beğeni

Sudan ucuz değil mi😉

1 Beğeni

Şansıma işletme kapatılmış batan geminin malları hesabı sadece kafama takılan co2deki regülatör eski gibi degişime sadece o girebilir

1 Beğeni

Millet ne yatırımlar yapıp, ne zararlarla sektörden çıkıyor demek, neyse hayırlısı olsun güzel ekipman, şimdi toplasan 5 katı fiyata toplarsınız.

2 Beğeni

10 lt fıçılar nasıl ve neredeymiş bu işletme. :slight_smile:

1 Beğeni

1 Beğeni

Musluk da stout musluk. Tüpün co2 olduğuna emin miyiz? Nitro olmasın

1 Beğeni