En Son Ne Aldık?

Boludan gönderdiler, malt verimi yüksektir açıklamasını görünce malt yapmak için aldim

1 Beğeni

Yalnız o arpa tohumluk için işlem görmüş ve olasılıkla içine küf ve böceklenme önleyici kimyasallar eklenmiştir, bu yüzden gıda amaçlı kullanılmaması lazım, siz yine de firma ile bağlantı kurup durumu sorun.

1 Beğeni

Evet onu düşünmemiştim, ekimlik ürünler ilaçlanıyor. Teşekkür ederim :+1: firmayla görüşüp duruma göre iade edeyim

1 Beğeni

@Okurtman’ın dedigi gibi aldığınız tohumluk arpa ve zehirli kimyasala bulanmış halde satılır.Kesinlikle malt yapmamalısınız bundan.Ayrıca malt yapacaksanız 2 sıralı arpa bulmalısınız.Benim denedigim ve arastirmalarima gore en iyi biralık 2 sıralı yerli arpa aydanhanımdır.Ankara civarında bulanilirsiniz.

1 Beğeni

Aslında yerel zahirecilerden sürekli alıp yapıyorum ama malt verimi yüksektir yazını görünce düşünmeden yapışıp aldım. Ekimlik olanlar pembemsi bir ilaç kaplı oluyor, aklımdan bile geçmemişti, iyi ki paylaşmıştım açmadan iade ederim

1 Beğeni

Yurtdışı internet alışverişinde gümrük vergisi oranı %30’a çıkartılmış, beyannamesiz ithalat limiti 1500 Eurodan 150 Euro’ya düşürülmüş.

https://www.dunya.com/ekonomi/yurt-disi-internet-alisverisini-zorlastiran-iki-adim-haberi-651999

3 Beğeni

Ayın 15i geldiğine göre yapalım çılgınlıklar :stuck_out_tongue_winking_eye:

9 Beğeni

yoksa ayın 15inde %50si bedava mı var :slight_smile:

3 Beğeni

Ahahah çiğköfte olsa yesek

2 Beğeni

Etli mi etsiz mi?
Gerçi etsize çiğ köfte denmiyordur herhalde…

1 Beğeni

Ben Urfa usulü seviyorum. Et bulgur isot

4 Beğeni

en son 10 sene önce etli çiğ köfte yemişimdir herhal.

artık her yer bulgur köfte.

1 Beğeni

Forum buluşmalarına gelirseniz çok güzel etli çiğ köfte yapan arkadaşlar oluyor.

7 Beğeni

İzmir’e paket servis o hizmet yok ise yapan arkadaşları buraya alsak ne iyi olurdu :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Karışanı edeni bol olunca yapmıyormuş o arkadaşlar :wink:
Bir de karışan eden olmazsa iki gün üst üste yapabilirmiş belki! İlk gün patates, ikinci gün etli.

7 Beğeni

karışan karşısında bizi bulur o zaman :smiley:

3 Beğeni

Patates derken? Ekonomi o kadar kötü mü ya…

4 Beğeni

Etli 45 dk, patatesli 15 dk sürüyor. Ayrıca ekonomi çok iyi, uçuyoruz…

5 Beğeni

ben karışmam hatta etini de alırım yeterki yapsın.

kıyamanın kilosu 120 tl olmuş. büyük taahhüt verdim bakın :smiley:

3 Beğeni

Çiğ köftenin etini 120 liraya vermezler :wink:
Aksaray fiyatı 150 Gaziantep fiyatı 170 TL. Bugün için geçerli. Yarın belli olmaz…

3 Beğeni