En Son Ne Aldık?

tam yağsız mı oluyor onun eti ?

3 Beğeni

Bu pompa hala eski fiyatından listeleniyor ve anladığım kadarı ile stokta en az birkaç adet mevcut. Benim sıradan düzenekte performans sıçraması yaşattı. Bir hatırlatma yapayım dedim.

4 Beğeni

Evet, simsiyah yağsız.

3 Beğeni

Et kırmızı olur ama…

2 Beğeni

Tamam tamam, kırmızı. Artık bu postları sohbet muhabbete taşırsınız :wink:

2 Beğeni

Witbier çakması yaptığım birayı çok sevince ve içenlerin de beğendiğini görünce ben bundan hep yaparım ki oldum. Daha önce buğday ezmesini trendyolda bir satıcıdan almıştım. Fiyatlar iki katını geçmiş, sağolsun @menegin aşağıdaki siteyi önerdi, neredeyse 5kg fiyatına 10kg buğday ezmesi aldım. Artık her biraya buğday ezmesi koyarım :grin:

https://www.aklif.com/index.php?route=product/category&path=95

12 Beğeni

Ay başına kadar stoklarda kalırsa alacağım onu

Aynısını AliExpress ten ücretsiz kargo ile 461₺+(vergi) ile alabilirsiniz. Gönderim Almanya’dan yapılıyor.

Zamanında Aliexpress’i hallaç pamuğu gibi atmıştım da bulamamıştım öylesini. Var mı bir link?

1 Beğeni

TRY 430.75 71% İndirim | HomeBrew Beer Pump Brewing Food High Temperature Resist Electric Magnetics Pump Stainless SteelInflation Device For Home Brewery
https://a.aliexpress.com/_uJeNAl

Avrupa piriz 508 lira. Sepete attığınızda mağaza indirim uyguluyor ve fiyat 461 liraya iniyor. İngiliz piriz alırsanız fiyat 430 lira sepet indirimi ile 415 liraya iniyor. Kargo ücretsiz. DHL kargo ile Almanya depodan yollanıyor. Fiyatların üzerine %20 civarı bir vergi eklemeniz gerekir. Geldiğinde PTT tarafından tahsil ediliyor.

%30 olarak güncelleme gelmişti geçen hafta.

1 Beğeni

AB den gelen ürünlerde sabit kaldı

2 Beğeni

Siz veya tanıdığınız birisi bu linkten bu ürünü satın ve teslim aldı mı? Ben denemek için sipariş vermeye kalktım ödemeyi almadı hata verdi.
Gerçekten inanılmaz bir fiyat. Çinden çıkışı nakliye ve gümrük hariç 1000 liralarda, dünyada en ucuz fiyat bizde idi.

Ben de denemedim. Neden hata verdi acaba :thinking: Bir kaç sefer başıma geldiği oldu ama farklı kart deneyince alışverişi tamamlamıştım.

Ben linke ilk tıkladığımda hata mesajı içerdiğini düşündüğüm çince bir sayfa açıldı. @Piizman’ın yazdıklarından sonra tekrar denedim, ürün sayfası açıldı, denemek için siparişi oluşturdum ve beklentimin aksine ödemeyi kabul etti. Fakat satıcıya güvenmediğim için siparişi iptal ettim.

Ama bu pompadan daha önce satın almış olmasaydım 26.56 dolarımı riske atar siparişi verirdim.

aynı satıcıda bizim jet malt değirmeni de var, onun da fiyatı gayet uygunmuş
Link

serpantin de varmış Link

aramızda diş hekimi varsa şu varmış Link

Fiyatlar gerçek olamayacak kadar iyi geldi bana. Sıfır corny 19l fıçı 400 tl küsür ve kargo bedava. Normalde kargosu daha fazla turar. TR den alsan ikinci elini bu fiyata anca alırsın, üstüne de kargo ödersin. Risk sizin.

2 Beğeni

Satıcı kabul etmeden iptal gerçekleşmiyor normalde. Sizin sipariş gerçekten iptal olmuş mu?

Sistem iptal olduğunu gösteriyor ama…

Kredi kartına para iadesi biraz zaman alabilir:

image

İçmek için birkaç bira alayım diye gittim; Sonuç :grin:

12 Beğeni