En Son Ne Aldık?

Dikkatli çalışır ve sebatlı olursanız eski mutfak bıçağı da halleder.

2 Beğeni

Maya kullanacaksınız PMS’ye de ihtiyacınız olacak ama, varsa bilemem.

3 Beğeni

Var hocam. Daha önce derin kova temizliği için almıştım az bi miktar. Eyvallah.

1 Beğeni

Bira burada dan İtalyan pils kitini aldım. İkinci kez alıyorum. İlk çıktığında almıştım. Renk hariç bir sorunu yoktu. Benim için pek sorunda sayılamaz lezzeti önemli. O da gayet yerindeydi. Onun için tekrar aldım rengini de düzeltmişler. Hatta piyasaya craft olarak gastronm adıyla sürmüşler.

2 Beğeni

almış olduğunuz kitten memnun kaldınız mı? tavsite eder misiniz?

1 Beğeni

Kendisinden beklentim çok büyük :grinning:
Sağolsun Rusya’dan bir arkadaş gelirken valizine attı. Şişe aparatıyla birlikte 1300 TL ye maloldu.

13 Beğeni

Hayırlı olsun, olmaza bende Tanya’dan isteyeyim :roll_eyes:

1 Beğeni

Kimse hanfendi benim için de isteyebilir misiniz

1 Beğeni

Sana Fransa’dan gelir diye düşünüyorum😀

2 Beğeni

İvan’a iletiyorum halledersiniz aranızda😉

1 Beğeni

Hani bize bizde alaydik

1 Beğeni

@FAtE Sen elit tayfanın imece grubunda değilmiydin :grinning:

Fermntasyon market sağ olsun maya yelpazesi oldukça geniş. Lager maya kullanma şansım yok. Hobiye yeni başladığım zamanlarda bir kere bu mayayı kullamıştım. Nasıl sonuç aldım hatırlamıyorum ama tekrar deneyeceğim :slight_smile: Tabi bu fiyatlarla maya çoğaltma zorunluluk haline geldi.

6 Beğeni

regulator
Küçük soda streem tüpler için regülatör. Fıçıya geçeceğim yavaş yavaş eleman topluyorum :slight_smile:

5 Beğeni

Hollanda-Belçika seyahatimden

Oude kriek boon için best before 2036

12 Beğeni

986 yıl geçmiş üzerinden içme bence :grin:

5 Beğeni

Düzelttim, klasik ben😉

Hocam selâm, Frederick etiketlerini çıkarma yolu bulabildiniz mi? Benim yöntemlere bana mısın demiyor da… (Sıcak su + karbonatla bekletme)

Ne yazık ki ne etiketi ne de yapıştırıcısını yumuşatacak bir yöntem bulamadım. Etiketleri cam kazıyıcı ile kazıdım. Yüzeyde önemli ölçüde yapıştırıcı kaldı. Onu da balata temizleyici ile zar zor çıkardım. Attığım taş vurduğum kuşa değdi mi bilemiyorum.

Elime tekrar Frederik şişesi geçtiğinde süreci fotoğraflarım.

Bu arada, balata temizleyiciyi mutlaka iyi havalandırması olan bir ortamda kullanmak gerekir.

2 Beğeni

Frederiklere kapak takılamıyor. Uyumsuz bizdeki kapaklar ile ağızları. Ben takamadım.