Dikkatli çalışır ve sebatlı olursanız eski mutfak bıçağı da halleder.
Maya kullanacaksınız PMS’ye de ihtiyacınız olacak ama, varsa bilemem.
Var hocam. Daha önce derin kova temizliği için almıştım az bi miktar. Eyvallah.
Bira burada dan İtalyan pils kitini aldım. İkinci kez alıyorum. İlk çıktığında almıştım. Renk hariç bir sorunu yoktu. Benim için pek sorunda sayılamaz lezzeti önemli. O da gayet yerindeydi. Onun için tekrar aldım rengini de düzeltmişler. Hatta piyasaya craft olarak gastronm adıyla sürmüşler.
almış olduğunuz kitten memnun kaldınız mı? tavsite eder misiniz?
Kendisinden beklentim çok büyük
Sağolsun Rusya’dan bir arkadaş gelirken valizine attı. Şişe aparatıyla birlikte 1300 TL ye maloldu.
Hayırlı olsun, olmaza bende Tanya’dan isteyeyim
Kimse hanfendi benim için de isteyebilir misiniz
Sana Fransa’dan gelir diye düşünüyorum😀
İvan’a iletiyorum halledersiniz aranızda😉
Hani bize bizde alaydik
Fermntasyon market sağ olsun maya yelpazesi oldukça geniş. Lager maya kullanma şansım yok. Hobiye yeni başladığım zamanlarda bir kere bu mayayı kullamıştım. Nasıl sonuç aldım hatırlamıyorum ama tekrar deneyeceğim Tabi bu fiyatlarla maya çoğaltma zorunluluk haline geldi.
Küçük soda streem tüpler için regülatör. Fıçıya geçeceğim yavaş yavaş eleman topluyorum
986 yıl geçmiş üzerinden içme bence
Düzelttim, klasik ben😉
Hocam selâm, Frederick etiketlerini çıkarma yolu bulabildiniz mi? Benim yöntemlere bana mısın demiyor da… (Sıcak su + karbonatla bekletme)
Ne yazık ki ne etiketi ne de yapıştırıcısını yumuşatacak bir yöntem bulamadım. Etiketleri cam kazıyıcı ile kazıdım. Yüzeyde önemli ölçüde yapıştırıcı kaldı. Onu da balata temizleyici ile zar zor çıkardım. Attığım taş vurduğum kuşa değdi mi bilemiyorum.
Elime tekrar Frederik şişesi geçtiğinde süreci fotoğraflarım.
Bu arada, balata temizleyiciyi mutlaka iyi havalandırması olan bir ortamda kullanmak gerekir.
Frederiklere kapak takılamıyor. Uyumsuz bizdeki kapaklar ile ağızları. Ben takamadım.