En Son Ne Aldık?

Stella kapatıcı kapatır frederik şişelerini. Etiketi sökmeye uğraşmak bu şişe için anlamsız.

4 Beğeni

Tek kollu kapatıyor rahatça

Daha önce sorularımla başınızı baya bir ağrıtmıştım. Nihayet bir adım atıp ficibira.com firmasının Başakşehirdeki işyerlerine giderek 3 adet 2. el fıçı satın aldım. Öncelikle belirteyim firma yetkilileri kibar ,çok düzgün insanlar. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. (Bu arada fıçılar adeta sıfır ayarında , tüm kontrolleri yapılmış ve bütün contaları değişmiş… ) Faydalı olabilir diyerek paylaşayım dedim…:wave::beers:

14 Beğeni

Güncel.fiyatı ne olmuş

@Msk ya çok büyük teşekkür :pray: :pray: :pray: :clap: :clap: :clap:

16 Beğeni

Gümrükte sıkıntı olmuyor mu hocam?

mutluluğun resmi gibi bişey bu ya

2 Beğeni

Tamer Hocam çok ilgililer, aldığım hiç bir üründe sıkıntı yaşamadım.

3 Beğeni

Kargo ile gelmediler, yolcu beraberinde geldiler.

3 Beğeni

Kargo ile gelse gümrüğe takılır mı?

Fıçıları 900 den aldım.

2 Beğeni

Shippingi yok Türkiye’ye, kargo ile gelse gümrükte takılır.

1 Beğeni

Bizim için büyük zahmet etmişsiniz. Sen bira yapana kadar test ederiz.

2 Beğeni

Bu likit mayaların dayanma süresi ve saklama koşulları nedir? Gelecek olan birine söylesem ne kadar süre soğutma olmadan taşıyabilir?

Kendi getirtme deneyimimi yazayım, 10 gün kadar akrabamın evinde buzdolabında kaldı, onlara biraz uzun bir şekilde 2-2.5 günde gitti ve asıl aksilik bir güne yakın da evde paketin içini bilmediklerinden ev ısısında bekledi, bana gelirken yarım gün yolda-uçakta geçti diyelim, bende buzdolabında ihmal edip baya beklettim, ama stir plate de sorunsuz çalıştı, birada da hiç bir sıkıntı olmadı, benim yaşadığım aksiliklere rağmen bir sorun olmadı. Korkarak az getirtmiştim, bu kış mayanın çalışmasında bir sıkıntı olmadığı için daha fazla getirteceğim (inşallah)…

5 Beğeni

Özdemir Hocam, ekim-mart ayları arası havalar soğukken hiçbir şey olmaz, bir çok kez getirttim, getirttik, gönül rahatlığıyla gelir, şerbetçi otları dahil

3 Beğeni

10 Beğeni

Ama böyle yapmayın olanı var olmayanı var sona maya çalışmaz felan :slight_smile:
Nazar değmesin eminim çok güzel biralarınız olacak…
Bu arada neden sepetiniz Türkçe? Türkiyede satılmıyor değil mi sadece translate herhalde :laughing: :laughing:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Evet Amerika için sipariş verdim, ne olur ne olmaz diye translate de yaptım her zaman elimize geçmiyor malum :grinning: :grinning:

1 Beğeni

15 Beğeni