En Son Ne Aldık?

image
İşaretli kısım. Mutlaka birini seçtirir. Siparişinden kontrol edebilirsin.

2 Beğeni

Zihni sinir projeler için :see_no_evil:

5 Beğeni

Yeni proje nedir?(20)

3 Beğeni

Artı yirmi milyon yirmi bin yirmi bir…

1 Beğeni

Bence soru şöyle de sorulabilir; bira yapmaya yardımcı olacak mı?

1 Beğeni

Boş işler özetle; gerisini okumaya gerek yok :wink:

Bir tanesi; Brewzilla 4. nesil kontrol ünitesini taşma vs gibi durumlar neticesinde bozulan mevcut bira makinesini tamir ve/veya geliştirmek (PID ve WIFI/Bluetooth özelliği kazandırrmak) ya da büyük çay makinesi/yemek kazanı gibi kendin yap bir sisteme kontrol ünitesi eklemek vb gibi ihtiyaçları karşılamak (kim ihtiyaç duyacaksa artık).

Diğeri; farlı yerlerdeki kaynatma kazanı, fermenter(ler)i, buzdolabını, kegerator/keezer’ı ESP8266 ve MQ TTDevice2/4 ile WIFI üzerinden ister carftbeerpi versiyon 3 veya 4 de bağlayarak merkezi bir sistemde buluşturmak ve yönetmek ya da isternirse craftbeerpi olmadan direk kaynatma kazanını kontrol ederek planlama yapmak ve kaynatmak (ister üzerine konulacak LCD ile ister yine wlan üzerinden).

Yani başta belirttiğim gibi boş işler :slight_smile:

5 Beğeni

Fermentasyon ısısını uzaktan ayarlayabilmek hoş olabilir. :slight_smile:

1 Beğeni

Fermentasyon ısısını kontrol edebilmek için mini buzdolabı da eklenince iş tamamlanacak

6 Beğeni

Dün bb’da Maris Otter ve pilsener alacaktım, işim çıktı alma fırsatı bulamadım, biraz önce almak için girdim sepetteki 5kg Maris Otter malt bitmiş, 1kg’lerden de son 4 adeti alarak Maris Otter maltı bb’da bitirdiğimi ilan ederim :frowning: Hiç bulaşmadığım su kimyasallarına da min limitlerde ekleyeyim diye dün biraburada sitesinden almak istemiştim, onlarda dünden bu güne fiyat güncelliyorlar ve siteleri alışverişe izin vermiyor, ana maltlar da fiyat artışı var, belki de bunu görenler bb’ya girip malt almaya başladılar, şu an için en uygun son rakamlar bb’da olabilir…

4 Beğeni

ateşi çaktın şu an samanlığa :slight_smile:

2 Beğeni

durup durup malt aldırıyosunuz bana ama :confused:

5 Beğeni

Ben de gaza gelmiş bulunuyorum an itibariyle

1 Beğeni

Dostlar co2 tüpü arıyorum, ubersonik rakamlar yazılmış bazı ilanlarda. Yangın söndürücü olarak satılan 6 kglik bir tüp buldum 1300 liraya sizce nasıl fiyatı? Ya da grupta satan var mı?

https://www.nestayonline.com/karbondioksit-tupu-10lt/
forumdaki çoğunluk buradan aldı sanırım bende aldım fiyatı uygun

3 Beğeni

Çok teşekkürler, bugüne kadar bulduklarımın en iyisi bu sitede sanırım, anladığım kadarıyla güvenilir de​:pray:t2::pray:t2:

Nitrojen tüpü bulup alabildiniz mi?

Sağolsun @menegin hepsini halletti.

2 Beğeni

Altı üstü İngiliz maya alacaktım, konu nerelere geldi.

4 Beğeni

Butik’in bu mayalarının orjinal markasını bilen tahmin eden var mı acaba?
Kimin ürünü acaba…

S-04 ile eşdeğer diyorlar. Benim tahminim Fermentis S-04 ile aynı. Toplu alıp burada paketliyor olabilirler.