O sensöre layık bir stil BJCP 2021 de maalesef mevcut değil, ama BJCP 2024 için baya umutluyum.
Ben sadece zengin mahalleleri bildiğim için başka şubeleri nerede emin değilim ama Ankara Kosmos’ta Bremen şişe 37 lira. Malumat.
Bende Adana Turgut özalda bi yerde 37 TL ye gördüm ama isim almadım ya
Aksaray’daki Migros’larda Bremen şişe dün 36 liraydı. 10 tane almıştım. Bugün baktım bir kaç şubeye. Uçurmuşlar…
Migroslarda şişe Bremen zaten 36₺+2₺ depozito. Günaydın
Bu biralar Antalya’da da aynı fiyat Migros ve mahalle bakkalı dahil.
Tabi bulabilirsen
İsmimiz craftbeer, misyon Türkiye Ev Biracılığı, herkesin dilinde bir Bremen. Hayırlısı olsun…
Bistroyu da unutmayalım
Üstelik tam da helles bock u yaparken birileri
Bende içimden tam bunu geçiriyordum koskoca kemik kitleyi bu hallerde, ucuz ticari bira peşinde koşarken mi görecekti bu gözler
Geçenlerde tekelde scoll gördüm, eskiden öğrenciyken içerdik nostalji diye aldım (dünyanın en kötü birasıymış gerçekten, yaşasın Marmara Gold) yani fırsat gördüğümde dayanamıyorum elim gidiyor rafa
Migros yeniden stok açmış. Bremen şişe 36₺+2₺ depozito. Efes reserve kutu 46₺
Bu kategorinin adının Ticari Bira Fiyatları olarak değiştirilmesi konusunda kanun teklifi sunuyorum, zira ipin ucu kaçtı
Evet konu dışı oluyor. Ama indirimli ticari bira ile ilgili ayrı bir başlık açılabilir. Zira bira yapmaya ara vermiş ya da elinde henüz yapılmış birası olmayanlar için faydalı olabilir nerde neyin indirimde olduğu.
Onunla ilgili kendileri bile paylaşım yapamıyorken biz alet olamayız.
Ee o zaman burada satır aralarına sıkıştırmaya devam
Sıkıştırmasanız daha iyi hatta, gerçi imam başlatırsa cemaat döker hesabı bu işler. Bremen mızıkaçıları mısınız arkadaşım
Bunun reklamla pek ilgisi yok ki abi, neticede metro marketteki indirimler bence oldukça önemli farklı lezzet arayanlar için, ya da bugünkü Bremen konusu; şişeleri için bile alan olabilir veya sadece sevdiği için. Bence de ayrı bi konu açılabilir bu başlığın kirletilmemesi adına
Ne diyeyim ki Can, bence evde bira yapmak iyi bir şey