Oradan Buradan Taşınanlar

Ama lütfen Cenk Bey, bu tür cümleler ile forumu kreşe çevirdiniz. Sırf bu yüzden onlar, yok yok yüzler, yok yok binler yok yaa milyonlarca kişi forumu terk etti. Lütfen biraz ciddiyet :crazy_face:

3 Beğeni

şurada iş şakadan kakaya dönmüş. üzüldüm.

1 Beğeni

Konuyu dağıtalım, zaten Oradan buradan hatta şuradan konulardı…
Bak şimdi akşam maç varmış yeni gördüm, maç demek bira içmek demek, bir de kazanamazsak içtiğim bira boşuna kalori demek, hangisine üzülsem acaba :slight_smile:

4 Beğeni

Vayyy, Çarşı karışmış. Karışıklığı severim :slight_smile:

3 Beğeni

Tam bu ürünü satar gibi yorumlamışsın diye düşünürken alta mührü vurmuşsun. Orçun Hocam, biz forum için senden hiç reklam parası almıyoruz ama sen her yere reklam yapıştırıyorsun.
Bizim “en son ne aldık” ve “satılık, takaslık, ikinci el” bölümlerimiz forumdaşlara yardımcı olmak amacıyla açılmış bölümler. Senin içetikler direkt satışa yönelik ve lütfen bu konuya dikkat edelim!

3 Beğeni

Yardımcı olmak babında burda söylemiş isem bu esnaf ağzı algılanmasın lütfen. Zaten masraflı bir materyal. Çeşitli türlerde bu sistem toparlanabilir. İlgili başlığım dışında bir reklamım mevcut değildir. Forum masraflarına bende katılmak isterim. Katkım olursa sevinirim. Fakat başka başlıklarda bir reklamım bulunmuyor genelleme yapmayalım lütfen hoş değil. Birazdan bu sistemde kullanılan parçaların aliexpress linklerini paylaşacağım ki farklı düşüncelere meydan kalmasın.

Benim söylediğim tabii biraz farklı bir olay. Biz burada birbirimizle birçok şeyi paylaştık bunun karşılığında da herhangi bir çıkar düşünmedik. Buradaki forumdaşların da böyle olduğunu düşünüyorum.
Siz yaptığınız şeyin reklam olmadığını düşünüyorsunuz ama;

Bunlar reklama giriyor ve buna dikkat etmenizi rica ediyorum.

1 Beğeni

Kazanç varsa reklam vardır. Kazanç yoksa yardım vardır. Sahibinden sitesinde dışarıya bu regülatörü kaç TL den sattığımı görürseniz bu rakamın geliş rakamı olduğunu anlayabilir ve reklam olmadığına kanaat getirebilirsiniz. Sizi tenzih ediyorum.

Sanıyorum bu kadar yeterli. İftira utanç duyulması gereken bir eylem olarak kalmalı.

iftira vs biraz abartmıyor musunuz ?

1 Beğeni

Bazılarına laf anlatmak gerçekten güç. Nerede, ne yapıldığı, kaça satıldığı açıkçası beni ilgilendirmiyor.
Ben bu sitede yapılanlara bakarım. Özelden yazışmaları da ekleyeyim, sonra bu yazışmaları başka yere taşıyacağım.




Hâlâ iftira dersen söylenecek bir şey yok. Burası kimsenin online alışveriş sitesi değil. Örnekler, söylemler gerçekten çok tutarlı(!)
Uyarıyorum, satılık takaslık bölümü dışında bu tarz ilanlar veremezsiniz…

2 Beğeni

Merak etmeyiniz sizden önce bu bilgiler forumda ki birçok kişi ile paylaşıldı. Eğer ki iddianızı destekleyemiyorsanız insan utanması gerekir yada iftirasına fütursuzca sahip çıkmalıdır. Ben her zaman haklıyım mottosu ile değil mi? Asla kimse hiç kimse stediği iftirayı atıp ne var bunda lüksüne sahip değildir. Öyle bir dünya yok! Size saygılı olmaya devam edeceğim bundan kuşkunuz olmasın.

Uzatman guzum bunları. Burası sevgi kardeşlik yeri valla ikinizi de atarım sınıftan

2 Beğeni

Öncelikle yukarıda yer alan yazışmalardaki tarzınızı hiç hoş bulmadığımı ifade etmem gerek.

Biz bu forumu ortak hobimiz konusunda bilgi paylaşımı sağlayabilmek amacıyla tesis ettik ve bunu sağlamak için emek veriyor, zaman harcıyoruz.

İftira atmakla suçlamalar, utanmazlıkla itham etmeler ve benzer anlamlara gelecek ifadelerin bu forumda yeri yok.

Bu konuyu daha fazla uzatmayın lütfen ve bu mesajı da dostça bir uyarı olarak kabul etmeyi deneyin. Bu tavrınızı devam ettirmemenizi ve forumu ürün satmak için araya reklam sıkıştırmak amacıyla kullanmamanızı rica ediyorum.

Aksi şekilde davranmanız durumunda ise farklı yaptırımlar uygulamak zorunda kalacağım.

Teşekkürler.

6 Beğeni

Tekrar edeyim o halde ve de açık edeyim :
Bu grup hiç kimsenin ve sizinde tahakkkümünüz altında değil ! Kimse de bana veya bir başkasına kafa kol ilişkileri ile iftira etme lüksüne sahip olmadığı gibi, sizde bunu onaylama lüksüne aranızdaki ilişki ile sahip değilsiniz ! Tahrik etme çabalarınızı görmüyor değilim; ancak asla ne kendimi ne de bir başkasını burdaki küçük bir oluşuma ezdirmem ! Samimi arkadaşınızın yanlışını görmezden gelmek sizin karakterinizi yansıtır. Bu tartışmaya dahi açık değildir. Kişiye özür dilemesi için gerekli yollara başvurmuş olmama rağmen bu çöplüğün horozu benim havaları ile iftira atabilme özgürlüğüne kendini hoş görmüştür. Eğer ki iddialarına verebilecek cevaplara uzatmak istemiyorum diyerek kaçan bir deplasman varsa hesap vermektende yoksundur.
RİCANIZI ÇOK SAMİMİ ARKADAŞINIZA İFTİRA ETMEMESİ YOLUNDADA KULLANMANIZ SİZİN KARAKTERİNİZİ GÖSTERECEKTİR !
Kimse kimseye sopa sallamasın , şimdi çok samimi arkadaşınızı kollamaya devam edebilirsiniz! Fakat asla ve asla ne onurumu ne de gururumu ezdiririm !!!

Bu cevap kopyalanmış ve de silinmesi dahilinde ifşa edilecektir !

Gösterdiğiniz bu yaklaşım bizim için uygun değil.

Uyarılarımı dikkate almamayı tercih ettiğiniz için üyeliğinizi üç günlüğüne askıya almayı uygun buldum ve bu zaman zarfında davranış tarzınız ve size verilen yanıtlar hakkında düşünüp adil bir değerlendirme yapacağınızı umuyorum.

Teşekkürler.

6 Beğeni

aha kemik kitle loading…

3 Beğeni

Uzatılacak bir mesele yok.

1 Beğeni