Smash Maya Denemeleri

Bir yere bira verince en çok temiz şişeye acıyorum :rofl:

4 Beğeni

Son grubu da şişeledim ve paketlemelere başladım. Yanında bir şeyler göndermek isterdim ama 7 şişe zaten yeterince yer kaplıyor ve kırılma riski fazla. Gönderim yaptığım arkadaşlar lütfen 15 gün normal oda sıcaklığında bekletsinler. Listenin son halini atıyorum, Zoom buluşmasına katılamayacak olanlar bildirirse hakkını başkasına devredelim.

1 Gökay @Piizman
2 Durul
3 Boğaç
4 Akgün
5 Selahattin @Selosbrew
6 Mesut @Arizeus
7 Uğur +Uğur @augurs
8 Onur @Taxym
9 Soyhan @Soyhan
10 Cüneyt @Alpayc
11 İlker
12 Ben :slight_smile:
Sami Antep’e gelirse beraber tadıma katılacağız, yoksa İlker ile akşam bir araya gelebilirsek beraber katılacağız. Bu şekilde 1 kişinin ekstradan tadıma katılmasını sağlamaya çalışıyorum. Onun dışındaki yedekler :wink: Sami Özer @Ozerrock, Uğur @consist, Ahmet @Amo .

Bir araya gelebilecek başka arkadaşlar varsa onlar da bildirirse en azından daha fazla arkadaşımızın tadıp yorumlamasını sağlarız.

Kimseyi dışarıda bırakmak istemem ama eldeki olanaklar şu anda buna el veriyor, kusura bakmayın.
Bu arada bende adresleri olmayanlar özelden iletişim bilgilerini gönderebilirler. :beers:

Son olarak, normalde kargoyu ben öderim ama bu denemede kimse kusura bakmasın, başta yazdığım gibi bağış+kargo. Yani karşı ödemeli göndereceğim.

10 Beğeni

Eline, emeğine, çabana sağlık. :beers:

1 Beğeni

Emeğine sağlık.
Ben yüksek ihtimal bir değişiklik olmaz ise o tarihte İstanbul da olacağım. @Ozerrock ile biraz uzağız ama bir araya gelebilirsek paylaşmaktan memnun olurum.

4 Beğeni

@Selosbrew adres bekliyorum, sadece senin kargo kaldı.

1 Beğeni

Tabii bu arada zahmet olacak ama kargoyu teslim alanlar haber verirse gün kararlaştıralım. (Haber verenler üzerine almasın)

Hatta anket oluşturalım;

Tadım Günü İçin Tercihiniz

• 17 Nisan 2026
  • 24 Nisan 2026
  • 1 Mayıs 2026
  • 8 Mayıs 2026
0 oylayan

☆ 2 ayrı gün seçilebilir…

2 Beğeni

Bana hepsi uyar keşke hepsini işaretleyebilsek

Kargom bugün akşam geldi. Gönderen güvenilir ve iyi paketleme yapmış :smile:

2 Beğeni

Benim kargo da geldi, eline sağlık.

1 Beğeni

bana sadece 1 Mayıs uymuyor tatilde olacağım için, eğer 1 Mayıs’ta karar kılınırsa ben hakkımı başkasına devredebilirim

Bana da sadece 17 Nisan hariç, diğerlerini ayarlarım bir şekilde.

E şimdi baktım da bunların hepsi küçük şişe…

Büyük şişeler için sen bir organizasyon yaparsın Bobocum.

2 Beğeni

Onlar numune @anon79215167, hangisini beğendiysen bir sonrakinde yapıp kasayla gönderiyor. Böyle iyi insanlar da var, sağolsun @menegin

3 Beğeni

Çok güzel düşünülmüş bir sistem.
Bayıldım.
2, 4, 5, 3, 1 ve 6 favorim. Valla yalan yok, 7 de çok güzel olmuş.

1 Beğeni

İstediğin gibi içebilirsin, fakat bu yazdıklarını birisi gerçek sanıp o da içerse vay haline :wink:

8 Mayıs gibi görünüyor, bir olumsuzluk olmazsa 8 Mayıs günü önceden belirleyeceğimiz saatte toplantımızı yapacağız.

3 Beğeni

Tam da, eee bu işin sonu ne oldu, içiyor muyuz demek için gelmiştim… 8 Mayıs çok uzak değil, bekleyebilirim.

Dolaba koyma zamanı geldimi?

2-3 gün önce koymak yeterli aslında

1 Beğeni