Peki aynı sorunun malt versiyonunu düşünelim. Tabi ana maltlar değil özel maltlardan bahsedebiliriz.
Misal ben carapilsi her zaman bulundurmaya çalışıyorum, gibi…
Peki aynı sorunun malt versiyonunu düşünelim. Tabi ana maltlar değil özel maltlardan bahsedebiliriz.
Misal ben carapilsi her zaman bulundurmaya çalışıyorum, gibi…
Buna baktınız mı?
5 mi kg yazıyor orda, neemiş
Verimleri nasil acaba
Maltları biabda 65i anca görüyodu. Hayırlısı diyorum.
Bunu da o kadar kötü yapmazlar diyeceğim ama belli de olmaz.
Fermmaster denen batmış firmadan aldığım cornelius fıçının kapağı çatlak çıktı ve gaz kaçırıyordu. Kaynakla onarayım derken yüksek akım sebebiyle iyice delindi. Sonuç olarak kapağı kullanılamaz durumda. Piyasada bir sitede kdv kargo şu bu dahil 235tl fiyatı var. Daha uygun fiyatlı satan bir yer bilen var mı acaba? ikinci el fıçı var bu paraya vermek istemedim açıkçası.
Benim vinomarket aldığımda da diptube eksik ve balllock kilidi ezikti ve söylediğimde değişim iade olmadığını bildirdiler. Ben de aliexpresten bi fıçı parası daha vererek sipariş verdim. Bu kadar
Şurda var fiyatı da şimdilik çok uçuk değil New Replacement Corny Ball Lock Keg (Soda Keg) Lid Cornelius Homebrew Draft Beer Pin Keg Lid|beer nutrition|beer useslock and lock storage containers - AliExpress
vinoda fıçı nakite 260tl, kapak aliexpreste 230tl. vinodan fıçı almak daha mantıklı. elimde dip tube falan yedek kalır, gövdeyi de hurdacıya satarım. Böylesi en mantıklısı. Sanırım Türkiye’de fıçı bira dışında sadece kapak satan yok.
Bir de şöyle bir şey çıkmış. 2 kg şeker koy %7,5 alkol al yazmışlar. Bizim bir abi vardı bardağa etili koyup üstüne suyu ekliyip 2 karıştırıyordu, buyur rakı yeeenim diyordu. o geldi aklıma.
@Msk abi bu termowell nasıl takılacak kovaya? Sıcak bir metalle mi deleyim, matkabın ahşap ucuyla mı? Peki sızdırmayacak mı?
Sıcak metalle delmek daha mantıklı abi, matkap tığı kovayı çatlatabilir. 2 tane pul olması lazım sızdırmazlık için?
Vardı…
Çok teşekkürler.
Merhabalar herkese.Öncelikle yeni site hayırlı olsun.Birkaç sağlık probleminden ötürü bi süredir ne foruma girebildim ne bira kaynatabildim Ama sonunda fırsat bulabildim ve ilk iş foruma girmeye çalışırken kapatıldığını farkettim.Bir an üzülecekken forumun taşındığını öğrendim Bu arada eski nick name:Melih Kelercioğlu.Hatırlayan bi kaç abim vardır belki Herkese bol köpüklü biralar dilerim
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun. Umarım her şey yoluna girmiştir…