Hoşbulduk akgün abi.Şimdilik herşey yolunda
Öncelikle çam balının diyarı Muğla’dan tüm bira severlere selamlar
Ev alacaksan tuğladan malt alacaksan Muğladan demişler di mi hocam, hoşgeldin
Hoş geldiniz efenim…
Ülkenin içinde bulunduğu durumun foruma yansımasını görüyoruz sanırım. Koskoca bir ülke mutsuz, huzursuz, isteksiz insanla doldu. Umarım düzlüğe çıkarız…
Beğen tuşuna da basılmıyor ama…
Nasıl olacak ne olacak öngöremiyorsun da. Sürekli insanın aklında bir hesap kitap yapma hali…
Hobi özelinde düşünecek olursak ekipman fiyatları, malt şot vs ne oldu öyle inanamıyorum.
Abi daha bira malzemesi fiyatlarına gelemedik bile. 4 ay önce 50 tlye aldığım bebek bezi 125 tl olmuş. mecburen 3. kalite bezlere yöneldim.
Benim de bebek var çok iyi anlıyorum sizi. Islak mendil fiyatları bile uçmuş bunun daha bezi var, maması var.
yani durum vahim ama açık platform olduğu için şimdi çok bişey de yazamıyor insan.
Ben herkeşe beğene bastım
Uzun süren sessizliğin bir sebebi de sanırım geçen Cumartesi akşamı sınıfı boş bırakmanın mahcubiyetiydi.
Faizi indire indire doları fırlat, milleti ezim ezim ez. Sonra altından kalkamayıp çark etmek adına tl mevduat hesaplarına dolar kur farkı takviyesi yap. Adı da faiz olmasın.Nas, felak takıl git. Ne hocayı küstürdük ne b.lüğü kestirdik…
Millette ne bankaya yatıracak ne de dolar alacak tl kaldı. Dolar fırladı zengin daha zengin oldu. Bu zengin dolardan çekildi tl mevduatına geçti diyelim kur farkını kim ödeyecek banka mı? Hayır hazine. Yani senin benim paramla zengin daha da zengin olsun diye fonlanmaya devam edilecek. Senin benim elimde duran 3-5 bin doların piyasaya dönmesiyle ülke kurtulmaz. Gitsinler doymak bilmeyen yandaş balinaların yastık altlarını bir boşaltsınlar önce.
Ben artık “Müslüman Türküm” diyenden arkama bile bakmadan, durup dinlenmeden fersah fersah kaçıyorum.
Daha geçen hafta telefonunu gördüm yapma böyle
Sonuçta hobi bu, zorlamayla, bir takım şeyleri kapama veya kapatmayla olmuyor.
Yağmur başladı bizim buralarda ve benim bira yapma sezonum tam da. Ama insanın içinden gelmiyor işte. Çok siyaset konularına girmeyi de istemiyorum…
Bari bu arada kafa boşaltayım dedim, “la casa de papel” in son sezonunu izlemeye karar verdim. insan izlerken düşünmeden edemiyor. Hadi soygun planlayalım desek ve yanılıp yazılıp bizim merkez bankasına girsek, korkarım ki cebimizdekini de bırakıp çıkarız. Güzel memleketim ne hâle geldi. Bakıp bakıp övünülecek ne çok şey var(!)
Anlamadı ben (20 karakter)
Çok hoş ayrıntı.
Gurur duydum…
Çıkar telefonunu göster diyorum
Gösteremesem de yazayım adını iPhone SE 2020. Yalnız yorgunluktan olsa gerek benim jeton köşelendikçe köşeleniyor