Sohbet Muhabbet

Tabiki öylede, hiç farketmez geçedebilir😀

Bence de hiç farketmez. Yarın bir bakayım Kozyatağı Metro’da da benzer bir durum var mı.

1 Beğeni

Tett geçmiş ve rafta sıcakta beklemiş ipa mı ? Emin misin kardeşim?

1 Beğeni

Geçmemiş, geçmeye beş kala :grinning: ki ben geçsede içerim bir iki ay. Aroma kaybı vs çok takmam, bu zamanda bu fiyata hemde. Hepi topu 17 tane 33 lük bira, bu haftasonunu çıkarmadı çok zor :joy: Barkoddaki fdt, fiyat düzenleme tarihi sanırım

4 Beğeni

Evet. Dün indirime girdiğini gösteriyor. Son günlerini rafta geçirmesin, bir an evvel sıcak bir yuva bulsun diye.

2 Beğeni

ahh ahh metrodan 5 tlye skt 2 ay kalmış schneider tap 1ler aldığım anlar aklıma geldi.

1 Beğeni

Benim de kapağın altından bedava bira çıktığı günler aklıma geldi.

5 Beğeni

Bakabildiniz mi acaba?

Hayır. Fırsat bulamadım. Eğer gidersem hızla haber veririm.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Ben de iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum, gidersem yazarım buraya.

2 Beğeni

Kozyatağı Metro’da bira satışı çok olduğu için TETT yakın olan bira az oluyor. O yüzden Orhangazi Metro’daki efsane indirimleri görme şansımız biraz daha az. Ama geçerken kontrole etmekte her zaman fayda var.

Kozyatağında bu indirim mevcut değil ama schneider’lar indirimde tüm seriler 29.90 dan satılıyor

2 Beğeni

Türkiye’nin BJCP hakemleri bira ve bira hakemliği hakkında konuşuyor.

10 Beğeni

Malt fiyatları mı ucuzlayacak hayırdır

Sorumu cevaplıyayım tettleri 12.2021miş.

Münih malt 2023 görünüyor

Hocam resimlerde çuval üzerinden fln çekilmiş bir foto var. O daha gerçekci geldi bana.

Yanlız kargo fiyatları çıldırmış. 5 kg malt almaya kalksam 30 tl kargo çıkıyor. Vazgeçtim :confused:

Üç aya kadar alışırız, normal gelmeye başlar.

Türkçesini bulamadım. Bu teori bizim durumumuzu da bir mertebe açıklıyor gibi:

3 Beğeni

Daha reddetme aşamasındayım. Maltım kalmayıp kargoyu ödemek zorunda kalınca öfke aşamasına geçerim. Kaldı 3.