Sohbet Muhabbet

Çok geçmiş olsun. Referansla ve tavsiyeyle gidilen doktorun bunu yapması…

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. En çok o üzüyor insanı, keşke her hangi bir doktora
gitseydim diyorum.
Ama oldu artık.

1 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun @Arizeus , kana karışıp vücuda yayılsa çok daha büyük sorunlar yaşatabilirdi. Ölümden dönmüşsün resmen.

Peşini bırakma, insan hayatı ile bu kadar kolay oynanmamalı, hiçbir şey çıkmasa bile mahkeme yüzü görsün en azından

Çok teşekkür ederim @Umit-G.
Hiç bir şey yapamazsam sağlık bakanlığına şikayet edeceğim. Belki başkasının canını yakmasını engellerim.

1 Beğeni

Direkten dönmüşsün,çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Büyük badireler. Geçmiş olsun

1 Beğeni

Teşekkürler @CeyhunMisir @Baltazar, bir verdiğimiz karşı geldi.

Çok geçmiş olsun. İlk doktor hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

Cok geçmiş olsun. Sonucun değil sürecin ceza olacağı bir zamana denk geldik maalesef. Peşini bırakmayın

1 Beğeni

Teşekkürler, evet maalesef adalet biraz ters işliyor bizde. Ama elimizden geleni yapmayı çalışacağız.

Çok büyük geçmiş olsun Mesut. Verilmiş sadakan varmış yine çok şükür ki daha iyi bir doktora ve ekibe denk gelmişsin, resmen direkten döndürmüşler.

1 Beğeni

Teşekkür ederim Gökay, tek avuntumuz o oldu.

Büyük geçmiş olsun, umarım kimse bir daha böyle saçma bir durumla karşı karşıya kalmaz. Hak arama maceranızda umarım her şey yolunda gider ve sorumlular gereken cezaları alırlar.

Çok teşekkür ederim.
Umarım, bir kaç avukat ile görüşeceğim bakalım.

Çok çok geçmiş olsun hocam.

1 Beğeni

Sağ olun, çok teşekkürler.

Geçmiş olsun Mesut, resmen kefeni yırtmışsın, iyileş bir an önce de sahalara dön😉

1 Beğeni

Teşekkürler abi,
En kısa zamanda inş.

Kasık fıtık ameliyatı kelimelerini görünce okudum. Ben bu ameliyatı bebek olarak geçirmişim.

Bu ameliyatlar günümüzde rutin ameliyat olması gerekiyor ama maalesef olmuyor.

Çok geçmiş olsun.

1 Beğeni