Açtığınız ilandan satmak için olabileceğini anlayacak kapasitedeyim fakat aynı şekilde siz bu foruma tepkili olan bi insanın ilanını açıp forumu amacı dışında kullanmamanız gerektiğinin ne derece farkındasınız emin değilim.
İlan kaldırılmıştır , forumun amacı konusunda aydinlattiginiz için sagolun…
Selam arkadaşlar. Eşyaların arasından hop spider ve insülasyon malzemesi çıktı fıçı için. İsteyen gelip alabilir, Ankara’dayım.
Edit: ücretsiz tabi ki
Selam,
Hazır elim değmişken, sıfır aldığım ve çok güzel baktığım iki adet cornelius fıçıma da kıyıyorum ve ikisini 1000tl’ye bırakıyorum. Yanında iki adet ball-lock bağlantı, 3mt bira hattı, bir adet bar musluğu(akış kontrolsüz) hediye ediyorum. Ankara içi elden teslim edeceğim. Bi kaç tane de fotosu olacaktı bi bakayım.
Edit: Arkadaşlar hop spider ve fıçıları @Gulendam satın aldı. İlginiz için teşekkürler
Gelenlerden biri sürpriz bir ek hediye olarak 45L kale termosun sahibi olabilir 
Merhaba arkadaşlar, yarı dolu 5kg CO2 tüp, yıldız gaz meşrubat regülatörü, fıçı ve bağlantılar, artı şişe dolum aparatı var plastik,
fiyat 1250
Yer Kocaeli/Derince
No: 542 451 59 65
Boel iTap 1 satiyorum. Kutusunda. Sise ve pet adaptoru var.Urun henuz kullanilmadi.
Dusundugum rakam 1.200 TL
Merhaba olçun bey ürün için özelden numaranızı atarmısınız.
Mini buzdolabına sığacak CO2 tüp elden çıkarmak isteyen varsa talip olabilirim. 
36x36 cm., 36,5 lt. kazanlar piyasada 1600-2000 tl arası değişir hale gelmiş durumda.
Bu işe biab ile başlamak isteyenler olur belki diyerek stok fazlası sıfır + tabanlı ürün fırsatı, 1000 tl.
abi 4-5 aydır bira yapmıyorum, epey de kilo almışım, gözüm almıyor pek. bundan sonra tüketimi düşürmeyi ve daha kolay ama en azından müdehale edebileceğim şekilde sade malt özleriyle oynayarak devam etmeyi planlıyorum
Stok temizliğine başladım.
Aldığımdan beri hiçbir reçetede kullanmadığım, karanlık ve serin yerde saklanmış olan 1’er kiloluk Weyermann CaraMunich1, CaraAroma ve Carafa1 topluca satılık. Hepsi 75₺
Ayrıca alındığından beri, içinden tarife göre kullandıkça yeniden vakumlanarak buzlukta saklanan 1 kiloya yakın 2020 hasat Bilecik Aroma şerbetçiotum var. 250 gr. - 50₺
Istanbul b.düzü civarı elden teslim veya alıcı ödemeli kargo ile her yere gönderebilirim.
Edit izni vermedi sistem.
Maltlar satılmıştır, aroma şot mevcuttur.
Merhaba iletişim bilgisi alabilirmiyim
selamlar, ürünler satıldı
Selamlar
Elimde aşağıdaki ekipmanlar mevcut. Hepsini toplamda 500 TL’ye veriyorum.
Yer: İstanbul / Maltepe (Fındıklı)
- 50 LT kaynatma kazanı (Fıçıdan yapılma)
- Kazan üzerine v&t ball valve takılı
- Malt sepeti (30x30cm)
- Canavar ocak (40x40cm gazlı)
İsteyenlere daha detaylı fotolarını gönderebilirim.
Ek olarak elimde fazla fermantasyon kovası mevcut. Toplamda 150 TL’ye veriyorum.
Yer: İstanbul / Maltepe (Fındıklı)
- 33 LT kapaklı fermantasyon kovası. Musluğu, aktarma çubuğu (resimde yok), hava kilidi
Kova fermentasyonmarket den alınma. - Hidrometre (20c ayarlı) - Ölçüm kabı yok
Merhaba. Taşınacak olmam nedeniyle elimdeki tüm ekipmanları satacağım.Kadıköy Suadiye’de oturuyorum. Hepsi iyi durumdadır. Ek bilgi paylaşabilirim sorularınız oldugu taktirde.
• Jet30 – 4250 tl
• Kegaratör (2 adet 19 lt Cornelius ^10 lt Cornelius alabilir) -4250 tl
- Arçelik Derin dondurucu 2104 A+
- Musluk-intertap *2
- Musluk - duotight kısa sap *2
- Kule
- Gaz Dağıtıcı 3 Kanallı Vanalı
- Bira/Gaz Hattı
- Termostat
- Duotight - 6.5mm (1/4") x 8mm (5/16") Reducer *3
- Kegland duotight - 8mm(5/16) x FFL (fit MFL keser) *3
- Gaz hortumu 3 metre
- Ball-Lock Konnektör Set – CMB – Alman Malı (Vidalı)
- Collar
• Stir plate - 200 tl
• Manyetik balık 4 adet 75 tl
• Erlen 3 lt -130 tl
• 12 metre çelik serpantin -275 tl
• Malt Değirmeni – 650 tl
• Musluksuz 33 Litrelik Mayalanma Kovası -75 tl
• 5 Litre Çelik Çekme Co2 Tüp -750tl (https://www.ficibira.com/urun/5-litre-celik-cekme-co2-tup/)
• Co2 Regülatörü-Meşrubat Regülatörü -550 tl (Co2 Regülatörü-Meşrubat Regülatörü 2252 | Fıçı Bira)
• CO2 Tüpü (boş) ve regülatörü -500tl

Jet30 bira makinemi satıyorum.Sadece 3 sefer bira yaptım,işlerimden dolayı vakit ayıramıyorum.İlgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim.