Merhaba, bu değirmenden memnun kaldınız mı? Ben kırık almak durumundayım. 200 Gr için 1 kg malt ziyan oluyor. Bu ürün nasıl?
Ben kendi yorumumu ekleyeyim, çok önceden başka bir tahıl’dan un yapmak için almıştık, elimizde hazır varken deneyim demiştim. Birincisi hazne ufak ve el ile çevrildiği için (matkap takılır mı emin değilim) 4-5 kg maltı kırmak biraz zaman alıyor. Bir de en başında kırma noktasını ayarlamak için azar azar çevirerek ince bir ayar tutturman gerekiyor, ama ayarı tutturdun mu malt kırma kalitesi bence kötü sayılmaz, belki normalden bir tık daha fazla kırıp parçalıyor olabilir, fiyatına göre ve küçük hazne beni bozmaz zamanım var dersen iş görüyor, bir de bunu takabileceğin bir masa kenarın olmalı, benim ilk denememde araya bir şey koymadan masaya takmıştım çevirirken uygulanan güç az da olsa masaya zarar vermişti, allahtan dışarıdaki önemsiz bir masaydı 
Teşekkürler yorum için
50cc bira şişesi ve kasası olan varsa almak isterim.
Selamlar
malt değirmeni arıyorum. satmak isteyen olursa mesaj atabilir mi?
Arkadaşlar merhaba; yeni üye oldum. Daha önceleri kit ile biralar yaptım ve beğendim. Daha sonra 2019 yılında bir heyecanla JET 30 + SERPANTİN SOĞUTUCU + Jet Malt Değirmeni satın aldım. Ancak paketinden bile çıkarmadan bir köşede kaldı. Şimdi ekonomik gerekçelerle bu seti satmak istiyorum. Forumda böyle bir satış alanı var mı? Ben baktım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İlgili bir arkadaşa satmak isterim.
Lokasyon ve toplam fiyat bilgisi de eklerseniz iyi olur. Ayrıca üçünü de ayrı fiyatlayıp parça satış da yapabilirsiniz. Serpantin ve malt değirmeni ile ilgilenen çok olur.
Jet 30 ile ben ilgilenebilirim
Malt değirmeni ile de ben. Hangi şehirdesiniz?
Merhaba,
Aramızda elinde aşağıdaki resimde görünen 5lt mini keg/fıçı olup kullanmayan veya satmayı düşünen varsa talibim ![]()
Selamlar,
İhtiyaç halen var ise ulaşabilirsiniz. Kasa sahiplendirebilirim. (İstanbul)
Sadece Malt değirmeni fiyatı nedir?
Selam,
Corny’lerden birine talibim.
Cornyler sıfır mı ikinci el mi? Ne zaman alınmış? Kaçak testi var mı? Kargo nasıl olacak?
İrtibat no yazdım, tüm detayları direkt kendisiyle görüşün arkadaşlar.
Güzelmiş, bir heyecanla baktım ama İstanbul’daymış. Ben İzmir’deyim. ![]()
Aklımda deli sorular ![]()
Ben de İzmir’deyim. Arkadaş sağolsun tüm sorularımı cevapladı. Corny’leri alalı bir sene falan olmuş. Anladığım kadarıyla vinomarket gibi bir yerden almış ama çok temiz görünüyorlar. Aynen fotoğraflarda göründüğü gibi duruyormuş; video’sunu falan da paylaştı.
Kargo ~₺110 civarına geldi maalesef. Onun dışında bekliyorum bakalım. Gelince yorum yaparım tekrar durumuyla ilgili.
Kargo ücreti mesele değil de ben ikinci el ürünleri görmeden alma taraftarı olamıyorum pek. O yüzden İzmir’de olsa benim açımdan iyi olurdu. Ayrıca ben makineyi düşünüyordum, şimdilik fıçılama sistemleri benim için uzak ihtimal yer problemimden dolayı.
Vinomarkette tanesi 790 TL ikisi 1580 yapar