Yabancıya Gitmesin | Satılık-Takaslık-Hibe

Set @Ozerrock hocama hayirli olsun…

4 Beğeni

@Any ye hayırlı olsun.

Komple satıldımı nitrojen tüpü ve regülatör lazımdıda

Sadece sise doldurma aparatı kaldı

HİBE
Daha önceden almış olduğum keten ve bamboo kumaşlar var elimde. Daha önce V şeklinde konik süzme poşetleri yapmıştım. Hop torbası da yapmıştım. Ben genelde kova kullanıyorum ya da zamanım olmayınca kit kuruyorum. Dileyen arkadaşlara hop kesesi ya da malt torbası diker yollarım. ( Sadece kargo parasını ödeyecekler ücretsizdir)

14 Beğeni

Merhabalar, hemen hemen yarım avuç kadar meşe yongası arıyorum, kenarda kullanmadığı olan varsa paylaşmak ister mi acaba?

1 Beğeni

Kendim yonttuğum ve biraz kavurduğum yongalar olacaktı, bir bakayım varsa yarın mesaj atayım telefonun değişmediyse.

5 Beğeni

Merhaba elimdeki fazla karbondioksit regülatörünü satıyorum ilgilenenlere duyurulur
Micromatic Karbondioksit Regülatörü
8 mm hortum için olan mfl dönüştürücü ile beraber verilecektir
Kutusuz
Hiç Kullanılmadı
Fiyat 2800 tl

3 Beğeni

SATILIK…
Breweast makine. Biraz modifiye edilmiş şekilde.
Stc1000 yerine Enda marka pid ve ssr eklenmiş olup ısı kontrolü daha iyi hale getirilmiştir.Pompa zaten şuan bulabileceğimiz en iyi pompalardan biri. Fiyatı da malum. Ters akım soğutucu da bildiğiniz gibi. Şuan kusursuz ve stabil çalışmaktadır. Breweast yüksek hacimli üst modeline geçeceğim için takım halinde satılıktır.
Fiyatı ise 10.000 tl dir.

3 Beğeni

Tam Tahıl Bira Seti : 9.000 tl

SIB40 Bira Makinası
(Devirdaim pompası tutukluk yapıyor, vidaları gevşetip çalıştırıp tekrar sıkmak gerekiyor)”
Malt Değirmeni
Serpantin (Paslanmaz)
Ölçüm seti
Stella Şişe Kapağı Kapatıcı
Aktarma Çubuğu Uzun
Şişe dolum çubuğuX2
Fermentasyon Kovası
Efes-Tuborg Kasa X7 adet
Şerbetçiotları (200 gr
3,5 kg malt
300 kadar bira kapağı
1 kg dekstroz
Digital kablo problu derece (Fermantasyons sıcaklık takibi)
Hortumlar, temizlik ürünleri vb…

1 Beğeni

Yurtdisina taşınacağim için elimde kalan malzemeleri acil olarak satmam gerekiyor. Şuan elimde kalanlar Zafer doğan üretimi kaynatma sistemi. Serpantini ve pompası vardır.
Fermentasyon kovalari kapaklar kapakla a aleti vs.
Kovalari alana ufak tefek malzemeleri ücretsiz vereceğim.
2 kova 400 tl
Mayseleme/Kaynatma sistemi 5300tl

Numara 5376408181
Wp üzerinden ulasabilirsiniz

2 Beğeni

Sıfır
Nukatap Ayarlanabilir Musluk + MFL Adaptör
2 Adet Mevcut
Adet 1200

Sıfır
Kegland Ball Lock
2 Adet Mevcut
Adet 900

Sıfır
Akış Durdurucu
2 Adet Mevcut
Adet 325

Sıfır
Spunding Valf
1 Adet Mevcut
Adet 450

Kullanılmış
Spunding Valf
Adet 375

Hepsini almak isteyen olursa 5150ye bırakıcam.

2 Beğeni

Hocam bu dolaptan buldum bende ama almadım, içinde bir basamak vardı basamağın altında ne olduğunu da bilmediğim için kaldı, bu dolaba 19 lt kornelyuslar sığıyor mu, 33 lt fermenter kovası sığar mı, fermentasyon dolabı yapsak bana sığmaz gibi gelmişti, co2 tüpü ve bir fıçı dolaba sığar mı, dolabı çok beğendim ama içimde kaldı alamamistim. Çok soru oldu kusura bakma:)

Dolabın içerisindeki basamaklı kısmı yükselterek fermentasyon kovasını sığdırdım ben. Pin lock tipi fıçılardan iki adet veya bir fıçı bir 5 lt tüp şeklinde kullanabilirsiniz.

Doğru mu anliyorum Yükselterek derken basamaga kadar tugla ahşap tarzı birşey koydun basamaktan sonra 33lt fermentasyon kabin hava kilidi ile sığdı diyorsun. Piyasada hep ball lock fıçı var, pin lock nerden bulucam fikrin var mı ?

Evet tam olarak böyle yaptım.

Üstteki mesaja ekleme yapamadığım için fotoğrafları buraya ekliyorum. Ürün hala satılıktır.

Spunding walf duruyorsa alabilirim

Merhaba Arkadaşlar,

Kasa ve Şişe ihtiyacı olanlar benden gelip alabilir. 12 kasa ve şişeler mevcut. İstanbul - Başakşehir

|5 Litre Fıçı|1|
|Tuborg şişe|168|
|Becks Şişe|20|
|Long Neck 33cl Şişe|30+|
|Grosch Şişe|17+|
|Tuborg Kasa|11|
|Uzun Efes Kasa|1|

3 Beğeni

Selamlar,

40 litre kapasiteli bira makinesi almayı planlıyorum (el yapımı olmayan). 2. el satmayı düşünen var mıdır?
İzmir olursa daha iyi olur
Teşekkürler