Yabancıya Gitmesin | Satılık-Takaslık-Hibe

Hocam yazdığınız mesajın üstündeki post sanki sizin için atılmış gibi. Okunmanızı öneririm :wink:

ürün satıldı arkadaslar, edit yapamıyorum, mesaj olarak paylaşayım buradan

4 Beğeni

Her şey gittiyse toptan sileyim gönderini…
Ya da bana bir şekilde iletirsen ben düzenlerim.

Düzenledim Boğaç Bey :wink:

Elinize sağlık menegin Bey.

elinize sağlık abiler

2 Beğeni

Kim aldı ben onu merak ettim :grin:.

Ben tanıyorum da söylemem

1 Beğeni

Bende tahmin ediyorum, ama söylemem :slight_smile:

1 Beğeni

itiraf ediyorum. 20 karaktr

2 Beğeni

Kegeratör yaparken kullanırım diye aldığım ama daha sonra kule’ye karar verdiğim için elimdeki 3 adet 100mm Paslanmaz çelik Kegland NukaTap Borusu boşa çıktı. Bunları hiç kullanmadım. Bana ithalat vergisi hariç 650 TL (ödediğim alım+kargo) gibi bir maliyeti var, ihtiyacı olan olur ise yine bu rakamdan verebilirim.

Bir de fıçıbira üzerinden çok önceden aldığım, eski tip akış ayarsız çelik bira musluğu var. Bu da elimde boşuna duruyor. En fazla 5-6 kez kullandım, hiç bir sıkıntısı, contasında veya kendisinde problem vs yok. Sadece akış ayarlı değil. Yenisini sanırım 550-600TL civarına getirtebiliyoruz, bende kullanılmış ürün olduğu için 250 TL diye ikinci eli düşündüm :thinking:

7 Beğeni

Sadece musluğu kargo yapabilir misiniz?

2 Beğeni

yapar yapar, tamam sattım ben bunu :wink:

3 Beğeni

Bütün yaz boyunca ara ara alım yaptım, dolabı bir ay önce kurdum, ne planladım ne oldu, benim için iyi oldu, sıra geldi fıçıları yapmaya, yeni reçetelerinin hastasıyız abi, bekliyoruz :beer: :blush:

1 Beğeni

Nitro varsa mutlaka red ale, stout, porter ya da bitter olmalı o muslukta. 1 tane lager olmalı (German ya da Czech Pils, Kölsch, Viyana Lager gibi). Pale Ale ya da Ipa olmalı, bir de buğday, benim tercihim dunkelweizen yada weizenbock. Ama günün sonunda bu işlerin sonu yok :wink:

5 Beğeni

Çok güzel ve yerinde bir seçki.
Bir de kit birası ilave edelim.
Detaylar yakında.

talibim bende kalan ne varsa :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar bira setim satıldı. Elimde 6-7 adet Tuborg Efes karışık bira kasası var. İzmir de elden hediye edebilirin isteyen olursa. 1 hafta bekleyip sonrasında bir tekele vereceğim.

1 Beğeni

Çok ani, hesapta olmayan bir program ile İzmir dışına çıkmak zorunda kaldım, planlı değildi, musluk için bir arkadaş söz verdim, gerçi bu kadar gecikince ister mi sorarım :blush:, 3 adet 100cm olan nukatap borusu duruyor. Cumartesi günü İzmir’e geri döneceğim.

Bunun için imece yapıp keserek paylaşılması gerekecek :grin:

2 Beğeni