Elinde olan varsa 30 litrelik fermzilla kovası arıyorum. Alternatif olarak basınçlı fermantasyon kovası da olur.
Musluk için haber bekliyorum ![]()
Merhaba bende Keg King in 35 litrelik Fermentasaurus Snub Nose basınçlı fermenteri var hocam ilgilenirseniz.
Fiyat ne düşünüyorsunuz hocam ?
Çok fazla kullanılmadı. Postlar çeliktir. Türkiye’deki satış sitesinde 30 litre plastik postlu model için 7200 tl istemişler. Ben de 5000 e bırakırım.
Çok fazla hocam teşekkürler
Sizin aklınızdaki rakam neydi?
Neden satıyorsunuz? İş görmüyor mu?
Hem de fazlasıyla iş görüyor ama ben bayağı bir zamandır bira yapmıyorum ![]()
Fermzilla Allrounder var bende. Memnunum. Ancak tek memnun olmadığım konu şamandıralı diptüp bir yerden sonra birayı aktarıyor. 3-4 litre bira kalıyor içinde kovanın. Sağa sola yatırıyorum sıvı girsin hortumdan içeri diye. Öyle oluncada şerbetçi otu maya hareketleniyor ve bulanıklaşma oluyor. Çözemedim.
Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım Snub Nose ile. Alt tarafı konik olduğu için maya oraya daha iyi toplanıyor. Belki bu yüzden sorun yaşamadım. Birayı sonuna kadar alıyordum hep.
Üç dört litre demişsiniz. Bu fazla bir miktar. Şamandırada bir problem olabilir mi?
Sanmıyorum başka şamandıralı diptüp var onunlada denerim.
Şamandıranın ucuna paslanmaz ağırlık (somun, pul vs) ekleyebilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum.
İyi fikir. Teşekkürler.
Yeni all-in-one sistem bir makine hediye geldiği için eski kendi yaptığım mayşeleme ve kaynatma makinemi satıyorum.
Forum üyelerine bir miktar indirim yapılır.
Edit: ilave pompa ile fiyat 2300 TL dir. 3 metrelik el yapımı serpantin hediye edilecektir.
Satın alındı.20 karakter olmalıdır
Hem fermantasyon hemde servis için kullandığım dolap artık lazım olmadığı için satılık.
3 fıçı kapasiteli dikey dolap. Motor çıkıntısı yok düz zemin
2 adet musluk
Stc 3001 sıcaklık kontrol
5ltco2 tüpü
Regulator.
Bağlantı aparatları, musluk anahtarı vs ek parçaları da yanında vereceğim
İletişimin daha hızlı olması için WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz
5376408181
Istanbul suadiye
Kargo imkanım malesef yok.
Uzun zamandır kullanmadığım için içinin ufak bir temizliğe ihtiyacı var.
Satılık Sıb40.
Fotoğraflarda da görüldüğü gibi makineyi gayet temiz kullandım. Makine üzerinde bulunan pompayı tıkanma sonrası uğraşırken kırdım. Bilindiği gibi bu pompalar pek işlevsel değil ![]()
Sıb40 (malt sepeti içinde): 7.800TL
Lokasyon: İstanbul, Çekmeköy.
Almayı düşünen olursa fiyatta yardımcı olurum.