Forumdan @Can arkadaşımiza verildi. Güzel günlerde kullanması dileğiyle
Dürüstlüğünüz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
canınız ne zaman fıçı bira çekerse beklerim ![]()
Aklımda 2 bin gibi bir fiyat var ama o da size uymaz 5 bin veremem ben 19 luk fıçılardan devam edeyim ![]()
Bende tam tahıl için kazan veya derin tencere aramaktayım. Sıfırların yanına yaklaşılmıyor. Artık kullanmayan veya elinde fazla olandan satın almak isterim.
Ben ilk başladığım zamanlarda alüminyum almıştım. Fiyatı gayet uygun oluyor. Çelik tencereler biraz pahallı. Bir de elektronik bir ocak almanı öneririm.
Bira makinesine yeni geçiş yaptığımdan elimde çelik tencere, tencereye uygun bakır serpantin ve mayşe torbası mevcut. Ek olarak güzel kaynatma için canavar ocak ve 1m hortumlu tüp dedantörü var.
Tencereniz kaç litre ? Serpantin kaç metre ? Bu ekipman için talep ettiğiniz ücret nedir ?
Ben de ekipmanı değiştirip 50litre hacme çıkmak isterim. Elimde 21C Hazy IPA (NEIPA) şu başlıkta görünen ekipman var. 36 litre Dizdar Çorbalık Yemek Taşıma Kabı, Tabansız, 36x36 cm, 36 L Fiyat şurdan aldım. kazan, 2000w rezistans montajlı, 6~6,5 kg mal alan malt sepeti, bakır serpantin soğutucu, thermowell, vs. elden çıkarabilirim.
Mesaj gönderdim hocam ürünler için
20 litre hacimli, kapaklı, geniş, paslanmaz çelik tencere
2m bakır serpantin + musluk takma aparatlı 3m hortum
33cm*33cm büyük canavar ocak + 1m hortumlu tüp dedantörü
35cm*35cm mayşeleme torbası
Fiyat: 2000 TL
Sadece kazan ve musluğa 4000 tl dedi hocam. Geçen hafta konuşmuştum kendisiyle. Bana çok geldi sadece kazana 4000 vermek. Elektronik aksam vs olsa neyse de. Teşekkür ederim, başka seçenek varsa beklerim ![]()
Sadece kazanlar tabansız şekilde piyasada 4 bin liradan başlıyor, bu kazan ekstra tabanlı ve ülkede bulunabilecek en uygun sıfır ürün fiyatı.
Tercih sizin tabi, kolay gelsin.
Baktığınız ürün minimum 36x36 cm. ve mutlaka tabanlı olsun.
Taban ne için önemli peki?
Çok teşekkür ederim ![]()
Tek noktadan ısınarak tabana yayılmaya çalışması ve sürekli tek noktadan ısındığı için o alanda dip tutması yaşanması yerine tüm tabana eşit şekilde yayılarak daha efektif ve problemsiz bir ısıtma kaynağı yaratsın diye.
Korkmazlar indiksiyon taban baya kalın bir yüzeyi var. Bende vardı. Tek yerden değil her yerden dip tutuyor
.