En Son Ne Aldık?

Dolapta bazen işimize yarayan bu tarz bir sürü uygun ürünler var. Anahtar kelimelerle aratırsanız işinize yarayacak şeyleri çok daha ucuza alabiliyorsunuz.

2 Beğeni

Geçenlerde birisi metroda indirim var demişti hatırlamıyorum kim, bugün uğradım, cidden güzel fiyatlar. Özellikle bistro lager in adet fiyatı 16,25TL gibi sembolik bi rakam, eşe dosta ikram etmelik :heartpulse:

7 Beğeni

En kısa zamanda uğramak lazım desene :smile:

1 Beğeni

Kaç senesinin bu? 20 karakter

1 Beğeni

valla 3 saat öncesinin :roll_eyes: (güneşli metro markt)

Aventinus ne kadar hatırlıyor musun? Bizim türk biralarında indirim var mı?

1 Beğeni

Burada yok, 160-200 arası fiyatlar.

1 Beğeni

indirimleri ürünlerin hepsini çektim, maalesef bunlar harici yoktu, bunlarda da bistro hariç stok çok azdı

yeni fiyatların da böyle olacağı söylendi evet :melting_face:

Hangi şubedir o, çıkartma yapacağız? :smiling_face:

1 Beğeni

Bunlar SKT’si yakın ürünler oluyor biliyorsunuz di mi.

1 Beğeni

Keşke TETT yakın bu biralardan bulsam da alsam :blush:, geçen hafta İzmir Gaziemir Metro Market’de böyle bir durum yoktu…

1 Beğeni

Güneşli metro market, bistro hariç stok yoktu niyetiniz varsa yarından tezi yok gidin :grinning:

Bu arada evet en önemli şeylerden birini yazmayı unutmuşum 28.2.24 skt, zaten bu sebeple ucuz

2 Beğeni

İzmir’de bulmak çok zor, pusuya yatıyoruz genelde :slight_smile: Bir de biranın son tüketim tarihi mi olurmuş? :slight_smile:

2 Beğeni

bende sktsine 1 ay kala schineider yakalamıştım zamanında. 1 ayda içemem diye düşünüp 2 haftada süpürmüştüm 1 koliyi.

tahminimce bu forumda sktyi geçircek adam yoktur :smiley:

müdür mevcut ürünlerin sktsine bakıp telefonuna alarm kur. skt bitmeden 2 ay önce indirmeye başlıyorlar :wink:

4 Beğeni

Bodrum metroda aynı fiyattan bir miktar bistro lager vardı. Tap6 vardı bir de, yanlış hatırlamıyorsam 45lira civarındaydı. Birkaç indirimli ürün daha varmış ama bitmiş.

1 Beğeni

Bursa Nilüfer tarafında indirim yok. Bistro indirimli ama elimi sürmedim. Torch ve taplar için gitmiştim.

1 Beğeni

Büyükçekmece metroda hiçbir indirim yok.

Bistro lager Bayrampaşa metroda 27 liraydı bugün. Nisan skt li. Diğerleri normal fiyatlıydı.

1 Beğeni

Kozystağı metroda bistro 23,19 di bugün. Üretim tarihi de 14-12-2023

3 Beğeni

Adana Meteoda 26₺ idi tarihine bakmadım çünkü çok fazla vardı