En Son Ne Aldık?

Ben de kullanıyorum ve gayet menunum. Şuanda fiyat efsane iyi diyebilirim. Çin’den getirseniz en az 1.5 kati olur fiyat. İhtiyacınız varsa düşünmeden alın. Ben bile yedek için alsam mı diye düşünüyorum

1 Beğeni

Soyhan hocam debi derken sıvısız kalmamasını kastediyorsan haklısın. Yoksa içinde sıvı olduğu müddetçe debi önemli değil. Ben çıkışa vana bağlayıp kullaniyorum ve vana ile akış hızını kısıp açıyorum. Kuru çalışmadıkça hiç sıkıntı olmaz.

O kit çok beğenilmiş zamanında. Ben bir türlü denk gelemedim o kite ama iz bırakan bir kitmiş belli…

1 Beğeni

Port 66’nın tüm kitleri efsaneydi.

1 Beğeni

reçetesi yok mudur bu kitin acaba. ben biraz araştırdım ama bulamadım.

1 Beğeni

Aslında klasik hefeweizen ama mayası çok iyiydi, 3068’e eşdeğerdi diye hatırlıyorum, hatta tadımlarda hep konuşurduk bu kit varken tam tahıl weizen yapmaya gerek yok diye.

%50-60 buğday, kalan kısım pilsner malt, kademeli mayşeleme, muzlu falan bir maya… Decoction olsa iyi olur ama ben uğraşmam derseniz gerek yok. Belki azıcık melanodin eklenir yapılmayacaksa.

6 Beğeni

İkinci el alışverişlere dikkat, forumdan bir arkadaştan tüp ve regülatör aldım, ancak regülatör hatalı ölçüm yapıyordu, göstergeler değişti, 150 tl masraf yapıldı, arkadaşın ismini paylaşmayacağım belki bilinçli değildir diye düşünüyorum, fazla iyi niyet göstergesi ama sağlık olsun.

1 Beğeni

Bunu öğrenmenin tek yolu kendisi ile görüşmek, durumdan emin olmak lazım.

1 Beğeni

Zam gördü, daha da görür diye 30 kg kadar base maltlardan alıp stoga attım…

2 Beğeni

Amacım kimseyi suçlamak değil belki bilinçli değildir, sadece forumdaki arkadaşları dikkat etmeleri konusunda bilgilendirmek istedim.

Bana kalırsa kapkaranlık kuşağı…

1 Beğeni

Butik’in çıkardığı mayaların sonucunu alan var mı?

Bu konuyu bende merak ediyorum özellikle lager mayası için.

Vatana millete hayırlı olsun bakalım.

13 Beğeni

Güle güle kullan hocam, ben de bugün sipariş ettim bi tane.

2 Beğeni

Tekrar şansımı deniyorum, bakalım bu sefer gelecek mi?

1 Beğeni

Hocam güzel günlerde kullan.
Ben yaklaşık 3 yıl önce Çin’den almıştım, o zamandan beri hiç sıkıntı olmadan kullanıyorum.
Umarım sen de aynı şekilde problemsiz uzun yıllar kullanır, şahane biralar kaynatırsın.

4 Beğeni

Bu sefer işlem tamam :partying_face:

14 Beğeni

Kapp in mali guzeldir hocam, gule gule kullanın.

3 Beğeni

Bunu nerede kullanacaksınız hocam?

3 Beğeni