Turbo Maya tam olarak nedir? Maya besini mi?
İçinde maya besini ve ya mayanın hızlı ve sağlıklı çalışmasını sağlayan bazı bileşenler mevcut. Ben bazen hard seltzer yapımında kullanıyorum. Elimin altında bulunması için aldım.
Maya yok mu yani içinde?
2 tür oluyor turbo mayalar. 24, 48 yada yanlış hatırlamıyorsam 100 gibi kodları olabiliyor. Maya, maya besini, ph dengeleyici vb. karışım olanlar ile içeriğinde sadece maya olanlar şeklinde. Sadece maya olanlarda maya besini eklenmesi gerektiği ve genel olarakta uygun koşullarda 48 saatten tutunda bir hafta içinde %20 alkol üretebildiği yazar kağıt üstünde
Fermantasyon süreci çok hızlı başlıyor ve bayağı coşkulu geçiyor. Biradan ziyade distilasyon için tercih edilir. @BEERKING 'in ilettiği gibi hard seltzer içinde kullanılabilir.
Dolapta bazen işimize yarayan bu tarz bir sürü uygun ürünler var. Anahtar kelimelerle aratırsanız işinize yarayacak şeyleri çok daha ucuza alabiliyorsunuz.
Geçenlerde birisi metroda indirim var demişti hatırlamıyorum kim, bugün uğradım, cidden güzel fiyatlar. Özellikle bistro lager in adet fiyatı 16,25TL gibi sembolik bi rakam, eşe dosta ikram etmelik
En kısa zamanda uğramak lazım desene
Kaç senesinin bu? 20 karakter
valla 3 saat öncesinin (güneşli metro markt)
Aventinus ne kadar hatırlıyor musun? Bizim türk biralarında indirim var mı?
Burada yok, 160-200 arası fiyatlar.
indirimleri ürünlerin hepsini çektim, maalesef bunlar harici yoktu, bunlarda da bistro hariç stok çok azdı
yeni fiyatların da böyle olacağı söylendi evet
Hangi şubedir o, çıkartma yapacağız?
Bunlar SKT’si yakın ürünler oluyor biliyorsunuz di mi.
Keşke TETT yakın bu biralardan bulsam da alsam , geçen hafta İzmir Gaziemir Metro Market’de böyle bir durum yoktu…
Güneşli metro market, bistro hariç stok yoktu niyetiniz varsa yarından tezi yok gidin
Bu arada evet en önemli şeylerden birini yazmayı unutmuşum 28.2.24 skt, zaten bu sebeple ucuz
İzmir’de bulmak çok zor, pusuya yatıyoruz genelde Bir de biranın son tüketim tarihi mi olurmuş?
bende sktsine 1 ay kala schineider yakalamıştım zamanında. 1 ayda içemem diye düşünüp 2 haftada süpürmüştüm 1 koliyi.
tahminimce bu forumda sktyi geçircek adam yoktur
müdür mevcut ürünlerin sktsine bakıp telefonuna alarm kur. skt bitmeden 2 ay önce indirmeye başlıyorlar
Bodrum metroda aynı fiyattan bir miktar bistro lager vardı. Tap6 vardı bir de, yanlış hatırlamıyorsam 45lira civarındaydı. Birkaç indirimli ürün daha varmış ama bitmiş.
Bursa Nilüfer tarafında indirim yok. Bistro indirimli ama elimi sürmedim. Torch ve taplar için gitmiştim.